La Casa Batlló i la Creu Roja duen el Sant Jordi a casa de joves i infants per promocionar la cultura i l’èxit escolar

el

Text – Redacció-Prensa Casa Batlló.

Aquest Sant Jordi i en el context de crisi pel Covid-19, la Casa Batlló s’uneix a la Creu Roja per donar visibilitat al projecte »Promoció de l’Èxit Escolar” per fer arribar a les llars de Catalunya un bé bàsic com és la cultura i l’educació. Mitjançant el llibre, de l’entreteniment i de la lectura, també es garanteix l’accés a una necessitat bàsica dels més joves de la casa, com és el seu accés normalitzat a la cultura per al seu creixement intel·lectual i emocional.

Sin título-5

La Casa Batlló convida a la ciutadania a participar en el projecte “Promoció de l’Èxit Escolar» a través del web de la Creu Roja on es poden fer donacions per donar suport a l’educació com a via principal per aconseguir la igualtat d’oportunitats.

Web de donacions del Pla Cruz Roja RESPONDE

https://www.cruzroja.es/webCre/donativos/donativos.php?llamada=2.9.227.13860.24/05/04.2.13860

La Casa Batlló es suma als objectius del projecte de Creu Roja Joventut que ofereix aquest suport a 34 centres a tota Catalunya i compta amb més de 380 persones voluntàries: contribuir a l’increment de l’èxit escolar de nens i nenes en vulnerabilitat social, contribuir a reduir l’absentisme escolar, millorar les competències escolars bàsiques (llengua vehicular, pensament lògic, matemàtiques, habilitats socials, etc.), proporcionar material escolar i berenars als nens, nenes i adolescents que participen en l’assistència educativa perquè tots ells i elles, tinguin un lloc on a més de rebre suport per realitzar les seves tasques, puguin ser acompanyades i rebre un suport emocional per enfrontar-se a el dia a dia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s