«Jo també em quedo a casa», la nova proposta de ficció de TV3 per a les tardes de confinament

el

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Avui, dimecres 1 d’abril, a les 16.25, TV3 estrena «Jo també em quedo a casa», una producció de YuMagic Produccions per a Televisió de Catalunya. La sèrie, que consta de 10 capítols de 15 minuts, s’emetrà de dilluns a divendres, i és una tragicomèdia de format innovador que s’adapta a la situació de confinament excepcional en què ens trobem i en què tots els personatges es comuniquen entre ells utilitzant exclusivament les xarxes socials.

Sin título-1

Amb aquesta nova proposta, TV3 aposta per un format de sèrie innovador que estrenarà un capítol cada tarda de dilluns a divendres simultàniament a TV3 i a les plataformes digitals de la cadena (TV3alacarta, YouTube i Instagram). L’espectador podrà gaudir-ne a través de qualsevol pantalla, sigui la del televisor, la del mòbil, l’ordinador o la tauleta.

Sinopsi

 Amb una pandèmia galopant, ningú no pot sortir al carrer. Això ha deixat en Muç i la Marina confinats a la mateixa casa tot i ser exparella. Per no haver de conviure han decidit aïllar-se en zones separades.

 El confinament també ha fet que els seus amics Sara i Riqui, una parella que fa molt poc temps que surten, hagin d’estar separats sense poder-se veure. Gràcies a les xarxes socials es podran comunicar entre ells i també amb altres persones. Tot plegat farà que el seu dia a dia sigui una muntanya russa emocional, sense sortir de casa.

 Els personatges

thumbnail_jo tambe em quedo a casa_cares (1)

 

 Muç (Sergi Cervera)

A en Muç tot li surt malament. Es pensa que té coronavirus a causa del seu caràcter hipocondríac i, a més, està confinat amb la seva exparella, la Marina. Tot i la ruptura, però, encara l’estima i intentarà aprofitar la situació per recuperar la relació de parella.

 Marina (Mar Ulldemolins)

La Marina, impulsiva i caòtica, està confinada amb el seu ex, en Muç, i, tot i que han aconseguit no haver-se de veure físicament, la seva situació és complicada ja que manté una relació a distància amb en Larry, un amic d’en Muç.

 Sara (Mariona Ribas)

La Sara, sempre organitzada i independent, està embarassada d’un home que no forma part de la seva vida i fa poc que ha començat una relació amb en Riqui. Viu aquesta situació sentimental amb dubtes i reserves i el confinament li permetrà agafar la distància que necessiten per aclarir el que sent per ell.

 Riqui (Dafnis Balduz)

En Riqui és un noi optimista i sensible que va quedar confinat a casa dels seus pares quan els havia anat a visitar. És el millor amic d’en Muç i, tot i que fa molt poc temps que surt amb la Sara, té clar que és la dona de la seva vida. Està disposat a implicar-se al màxim en la relació i apostar per tot el que poden construir junts, tot i que ara hagin d’estar separats.

 Robert (Jordi Cadellans)

En Robert és terapeuta de parelles. Amb el confinament fa sessions online a la Marina i en Muç, encara que ara siguin exparella, i intenta ajudar-los en la nova relació que tenen ara.

 Larry (Peter Vives)

En Larry, carismàtic i encantador, viu a Escòcia. És amic d’en Muç des de fa molts anys. Havia iniciat una relació amb la Marina just abans del confinament i ara la mantenen de forma secreta a través d’internet. En Muç no en sap res.

 Gal·la i Martí (Diana Roig i Bernat Mestre)

La Gal·la i en Martí comparteixen pis i són dos “influencers” amb molts seguidors. Estan plens de vitalitat, optimisme, bon rotllo i energia. Amb els seus vídeos a les xarxes intenten ajudar i animar tots els seus seguidors amb cançons i rutines d’exercicis per fer que el confinament sigui més fàcil per a tothom.

 «Jo també em quedo a casa» s’emet de dilluns a divendres a les 16.25.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s