“Las niñas”, amb participació de TV3, farà la “première” mundial a la Berlinale 2020

el

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3. 

“Las niñas” s’estrenarà mundialment aquest mes de febrer al Festival Internacional de Cinema de Berlín, la Berlinale 2020. Competirà pel Gran Premi del Jurat en la secció Generation K Plus, on també va participar i va guanyar el Gran Premi del Jurat a millor pel·lícula “Estiu 1993”, amb la participació de TV3. L’òpera prima de Pilar Palomero explica la història de moltes de les dones d’avui, dibuixada a través de l’educació que van rebre a principis dels 90 a Espanya.

Sin título-2

L’òpera prima de Pilar Palomero, autora dels multipremiats curtmetratges “La noche de todas las cosas” o “ZimskoSunce”, entre d’altres, ha participat en la Berlinale Talents i la Sarajevo Talents.

“Las niñas” està protagonitzada per Andrea Fandos (“La comulganta”) en el paper de Celia i per Natalia de Molina, protagonista de pel·lícules com “Elisa i Marcela”, coproduïda per Netflix i TV3, i guanyadora de dos Goyas per “Techo y comida” i “Vivir es fácil con los ojoscerrados”, es posa en la pell de l’estricta mare de la Celia, que vol el millor per a la seva filla. La resta dels personatges de “les nenes” els interpreten aragoneses i per a moltes és la seva primera experiència com a actrius.

Sin título-3

La Celia, una nena d’11 anys, estudia en un col·legi de monges a Saragossa i viu amb la seva mare. La Brisa, una nova companya acabada d’arribar de Barcelona, l’empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l’adolescència. En aquest viatge, a l’Espanya de l’Expo i dels Jocs Olímpics de l’any 92, la Celia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

Sin título-4

ValérieDelpierre s’encarrega de la producció per part d’Inicia Films, després del seu èxit “Estiu 1993”, amb la participació de TV3,juntament amb Alex Lafuente de BteamProds, productor de “La novia” i de la guanyadora de la Concha d’Or en el passat Festival de Sant Sebastià, “Entre dos aguas”, també amb la participació de TV3.

“Las niñas”és una producció d’Inicia Films i BteamProds. Compta amb la participació de Radio Televisió Espanyola, Televisió de CatalunyaTelevisió d’Aragó, Movistar Plus i amb el suport de l’ICAA i de l’ICEC. Tambécompta amb la participació del Programa MediaMedia i d’Ibermedia, el Govern d’Aragó i l’Ajuntament de Saragossa.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s