El FC Barcelona, amb La Marató

Text -Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Aquest vespre de dissabte 7 de desembre, el FC Barcelona ha volgut sumar-se a La Marató. En començar el partit on s’enfrontava al Mallorca, els jugadors s’han fet una foto amb persones afectades per malalties minoritàries, que després han vist el partit i han fet una aportació al marcador de La Marató.

2019-12-07 BARCELONA-MALLORCA 17.JPGUna col·laboració que fa el Barça juntament amb el Girona, en el partit que jugaran demà contra el Lugo, i l’Espanyol de Barcelona, en l’Espanyol-Betis que es jugarà el dia 15 a les 16.00. Una aposta dels tres equips de futbol professional de Catalunya per La Marató.

Els jugadors i jugadores dels tres equips es poden veure un vídeo en què animen a la gent a participar a La Marató. Per part del Girona hi ha Christian Stuani, Jonathan Soriano i Àlex Granell; del RCD Espanyol de Barcelona, Sergi Darder, Paloma Fernández, Inés Juan, Òscar Melendo i Marc Roca, i per part del FC Barcelona, Carles Aleñà, Antoine Griezmann, Jennifer Hermoso, Gerard Piqué, Alèxia Putellas i Sergi Roberto.

A la mitja part, la vicepresidenta de la CCMA i del Patronat de la Fundació La Marató de TV3, Núria Llorach, ha fet lliurament del disc i el llibre de La Marató d’aquest any al president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu juntament al vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner. Els han acompanyat el director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé, i el codirector del programa de televisió La Marató de TV3 2019, Paulí Subirà.

Sin título-1.jpg

A l’acte de presentació de la col·laboració feta dijous 5 a les instal·lacions de TV3, Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, va  felicitar a la CCMA “per una iniciativa consolidada com a país”. I va destacar que “aquest és l’únic partit en tot l’any en què les alineacions dels tres equips juguen juntes”. Cardoner va afegir que “el nostre club sempre ha estat vinculat en actes solidaris, amb persones i espais, com tots els anys en què el Mini Estadi era on es jugava el partit dels famosos de la Marató, per tant La Marató forma part del nostre ADN, i per això els nostres jugadors i jugadores s’hi han implicat”. El vicepresident del Barça va tancar la seva intervenció afirmant que “accions com aquesta dignifiquen l’esport, i és indispensable seguir treballant en aquesta línia”.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: