TV3 i Catalunya Ràdio // LA MARATÓ // Diumenge 1 de desembre surt a la venda el disc de La Marató

Text – Redacció-Premsa TV3.

Diumenge 1 de desembre, al preu de 10 euros, es posa a la venda el disc de La Marató, amb tots els diaris d’àmbit català. Seran els 10 diaris generalistes: La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, El Punt Avui, Ara, Diari de Tarragona, Diari de Girona, Regió 7, Segre, La Mañana i Diari de Terrassa. A més dels esportius Sport, Mundo Deportivo, L’Esportiu i La Grada i la revista Enderrock.

Sin título-1.jpg 

El disc celebra els 15 anys amb novetats destacades: el CD físic s’edita, per primer cop, en suport ecològic i reciclable; també incorporarà un codi per poder accedir i escoltar-lo gratuïtament en format digital a Apple Music i, a més, per primera vegada, es posarà a la venda en una edició limitada, de 5.000 unitats, en doble vinil que es vendran únicament a través de la Botiga online de TV3.

El disc de La Marató inclou la col·laboració d’artistes internacionals de renom com Alan Parsons, Good save the Queen i la cantant israeliana Noa. Al disc Noa interpreta en català una de les cançons que li ha donat més renom internacional, “Life is beautiful”, el tema de la banda sonora de la mítica pel·lícula “La vida és bella”, dirigida el 1997 per Roberto Benigni, i guanyadora de tres premis Oscar.

 La Marató 2019, per la investigació de les malalties minoritàries. La cita, el 15 de desembr

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: