Núria Montes: “Des del primer dia vem trobar el codi per fer viure els personatges de ‘Bany compartit»

Text – Albert Roca. Fotos-Albert Roca. Entrevista realizada a l’Hotel Murmuri.

Cada dimecres i divendres es pot veure a TV2, la serie “Bany compartit”, protagonitzada per quatre actrius, de les quals el personatge de Rosa, està interpretada per Núria Montes. El seu personatge és el més responsable del grup, molt exigent amb si mateixa i que ofereix moltes sorpreses al llarg de la serie.

nuria 1 copia
©Albert Roca.

Havies vist que hi faltava una serie de noies de la vostra edat que comparteixen pis?

M’ha sorprès que la 2, que tradicionalment se la veu com una cadena de documentals,apostés per les series i això està molt bé, i més amb una serie de joves, amb 4 actrius que no haviem fet res abans.

nuria 2 copia
©Albert Roca.

Com definiries el teu personatge?

Al principi pot semblar més repelent, més estricte i més tieta amb les seves companyes i després es va veient que tot ve d’una pressió familiar. Quan es deixa anar és una persona completament diferent.

nuria 5 copia
©Albert Roca.

Al teu persónatge li pot atraure el que fan les altres?

Precissament hI ha un capitol on la premissa és aquesta: intentar canviar els rols i papers . I veuen entre totes que les agradaría tenir alguna cosa de les altres. En el meu personatge sap que no sempre pot ser tan estricte.

T’ha ajudat per la caracterització les ulleres que portes a la serie?

Són les que precisament porto per a conduïr. I és curiós ja que cada vegada que me les posso acabo agafant tics de la Rosa, sense voler i que abans de rodar no existien. Encara ara quan em poso a conduir amb les ulleres i em poso nerviosa i dic ‘Això és de la Rosa’.

nuria 4 copia
©Albert Roca.

 

Com vas viure el rodatge?

Tenia la sensació de que no podría aprofundir amb el personatge ja que estava marcat per uns horaris molt  estrictes. Aquet temor era perquè era el meu primer rodatge tan llarg i em feia molta cosa. El temps és un element clau en les series. Però va anar molt bé i vem encaixar moltissim totes. Des del primer dia vem trobar el codi per fer viure els personatges de ‘Bany compartit’. Es va trobar molta connexió i molta cohesió.

Alguna anécdota que recordis?

Vaig patir un petit accident. Per una cosa que celebravem portavem cava i beviem a morro. Jo no acostumo a fer-ho a morro ii va saltar tot el cava a la cara. En un rodatge un accdient pot ser un tresor i es va continuar l’escena i així ha quedat a la serie, molt espontània, pero totalment real.

Per finalitzar on et podrem veure properament?

Després de ‘Bany cmpartit’ vaig rodar tres capitols de El Nudo, a Antena 3, que s’estrena el dia 24 de noviembre.  Va venir bastant seguit i ara estic  amb un projecte teatral que s’estrenarà al desembre amb la companyia ‘ La virguería’ amb l’obra  ‘Com menja un caníbal’. Es un projecte per recuperar el Teatre Arnau. ,

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: