“TODO POR EL JUEGO”, la sèrie de THE MEDIAPRO STUDIO i DIRECTV sobre la corrupció al món del futbol, estrena nova temporada a #0 de MOVISTAR+

Text – Redacció-Premsa Mediapro. Fotos – Premsa Mediapro. 

Todo por el juego”, la sèrie que reflecteix a través de la ficció els clarobscurs de l’esport rei, estrenarà la seva segona temporada a #0 de Movistar+ a partir del diumenge 3 de novembre.

Sin título-3.jpg

Produïda per THE MEDIAPRO STUDIO i DIRECTV, la sèrie, basada en la novel·la “El fútbol no es así”, de Javier Tebas, President de la Lliga de Futbol Professional, i Pedro Torrens, s’endinsa en un clima de thriller marcat per la corrupció immobiliària, les intrigues polítiques, les apostes il·legals i el crim organitzat, una xarxa de suspens que enterboleix l’essència esportiva del futbol a través dels interessos dels directius i jugadors del Leonés, un club modest recentment ascendit a Primera Divisió.

Sin título-4.jpg

Todo por el juego” és una de les sèries internacionals de major èxit de THE MEDIAPRO STUDIO, estrenada a Amèrica Llatina a DIRECTV i als Estats Units a través de la plataforma SPECTRUM Originals.

La sèrie torna a comptar darrere de la càmera amb Daniel Calparsoro, realitzador molt experimentat en films de gènere com “Salto al vacío”, “Pasajes”, “A ciegas”, “El aviso” o l’acabada d’estrenar “El silencio de la ciudad blanca”, un expert a tractar la tensió, aquí al servei d’una trama que utilitza la ficció per a retratar uns fets que no estan del tot allunyats de la realitat. En un any en què la corrupció al futbol ha saltat a les portades dels diaris, la segona temporada de “Todo por el juego” aprofundeix en allò dolent que les màfies i les apostes il·legals infringeixen a la seva imatge.

Sin título-5.jpg

Aliats de Calparsoro són l’equip de guionistes liderat per Abraham Sastre i completat per Germán Aparicio, Tom Fernández i Alejo Flah. Ells són els responsables de la creació d’uns protagonistes moguts per la passió, la cobdícia i l’ambició, als quals donen vida Roberto Enríquez, Patricia Vico, Pedro Casablanc, Mariam Álvarez, María Molins, José Ángel Egido, Andrés Gertrudix, María de Nati i Joaquín Abad. A més, la sèrie no s’oblida de la influència actual del futbol llatinoamericà, amb presència d’actors de l’altre costat de l’Atlàntic com el mexicà Roberto Romano, que interpreta a Hugo Andrade, la nova estrella del Leonés; i els argentins Juan Martín Gravina, Noelia Castaño i Agustín Pardella.

Sin título-2.jpg

A la segona temporada, Mariano Hidalgo (Roberto Enríquez), President del Leonés, ha aconseguit col·locar el seu club a Primera Divisió. Però la màfia russa, barrejada amb els negocis immobiliaris, l’han portat a la ruïna. Sense deixar de pensar en el benestar de la seva família, Hidalgo tracta de recuperar-se econòmicament a través de les comissions que generen les apostes il·legals.

De la seva part, Nuria Ballesteros (Patricia Vico), l’ambiciosa alcaldessa de Lleó, mou els fils per ascendir dins del seu partit. Sense límits per utilitzar al seu favor tot el que sigui necessari, Nuria està sotmesa a una pressió extraordinària. Com a conseqüència, la seva afició a la boxa es converteix en una perillosa vàlvula de fuita quan decideix participar en baralles il·legals.

Juntament amb ells, l’eixam de personatges que conformen el món del futbol: jugadors, representants d’esportistes, entrenadors, relacions públiques del club i periodistes, a més d’ultres que fan de gestors d’apostes il·legals i mafiosos arribats de l’Est.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: