“Les de l’hoquei” recull el II Premi CIMA TV a la Igualtat, en l’onzena edició del FesTVal de Vitòria

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

‘Les de l’hoquei’ és una sèrie valenta i innovadora que ha portat molts èxits a TV3”, va afirmar Oriol Sala-Patau, cap de Ficció i Cinema de TV3, després de recollir el guardó que atorga l’Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals (CIMA), acompanyat per algunes protagonistes de la sèrie coproduïda per TV3. L’acte de lliurament es va fer dissabte a Vitòria.

hoquei1

El cap de Ficció i Cinema de TV3, Oriol Sala-Patau, va recollir dissabte el premi CIMA TV a la Igualtat atorgat a la coproducció de TV3 “Les de l’hoquei”, a l’onzena edició del FesTVal de Vitòria.

hoquei 2.jpg

“Les de l’hoquei” ha estat la guanyadora de la segona edició d’aquest premi, que és el primer que destaca la presència de la dona a la televisió i que s’atorga al contingut que millor hagi demostrat la no-discriminació de la dona per aconseguir una societat més igualitària.

En la seva intervenció, Sala-Patau va agrair el premi i va expressar el seu desig que “totes les televisions apostin per aquest tipus de continguts perquè val la pena fer-los i perquè, realment, els adolescents s’hi veuen molt reflectits”.

Les protagonistes també van intervenir-hi per agrair el premi rebut i, en nom de totes, Mireia Oriol (Lorena) va expressar l’orgull de formar part “d’un projecte nascut de quatre noies molt joves que han fet de totes nosaltres un veritable equip, a la ficció i fora”.

hoquei 3.jpg

En lliurar el premi, el jurat va destacar que “Les de l’hoquei” és una sèrie de ficció innovadora i amb clara vocació feminista, escrita i dirigida per dones, i que tracta temàtiques relacionades amb la identitat sexual, la immigració i l’adolescència, amb una rellevant dimensió de la perspectiva de gènere.

La sèrie

La primera temporada de “Les de l’hoquei” gira al voltant d’un equip d’hoquei patins femení. Set joves jugadores d’aquest esport i la nova entrenadora lluitaran per salvar la secció femenina del club, al mateix temps que intentaran trobar el seu lloc, tant dins de l’equip com en la seva vida privada.

El dia a dia al Club Patí Minerva no és fàcil: les noies es debaten entre els seus dilemes íntims, els problemes amb els estudis, les lluites amb els seus pares, amb els nois del primer equip i amb un món d’adults que no sempre les comprèn. Una nova mirada generacional i femenina per entendre l’esport… i la vida.

L’hoquei és la passió d’aquestes jugadores, part de la seva vida. Totes elles formen una família i saben que només unides podran aconseguir que el Minerva, el seu equip, sobrevisqui a aquells que pensen que l’esport femení no és tan important.

Escrita per Marta Grau, Núria Parera, Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet i dirigida per Kiko Ruiz Claverol i Patrícia Font, la sèrie compta amb un repartiment que combina cares gairebé desconegudes per als espectadors de TV3 com Dèlia Brufau, Júlia Gibert, Natàlia Barrientos, Yasmina Drissi, Asia Ortega, Mireia Oriol, Clàudia Riera o Iria del Río, amb altres de conegudes, com Juli Fàbregas, Àgata Roca, Marc Clotet, Nora Navas, Nil Cardoner, Josep Linuesa, Mireia Aixalà i Aida Oset, entre d’altres.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: