AITANA, al Festival Jardins Terramar de Sitges, el proper 19 de juliol

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar de Sitges. Foto – Premsa Festival Jardins Terramar de Sitges. 

L’organització del Festival Jardins Terramar de Sitges anuncia nova data el 19 de juliol amb Aitana en concert, l’artista revelació a Espanya i la que promet més projecció internacional en un futur immediat, presentarà a la jornada inaugural del festival la seva gira en solitari “Play Tour”, en el que serà l’estrena de la seva gira i el primer concert a Catalunya. Amb 18 anys acabats de fer,Aitana va ser una de les guanyadores del programa líder de la Televisió Espanyola,Operación Triunfo. La seva manera de transmetre emocions i el seu carisma li van fer guanyar l’afecte del públic, i la seva veu, un autèntic instrument únic al món, li ha fet guanyar milions de fans a Espanya i al món.

AITANA-750x535-600x428 (2).jpg

A la seva sortida de l’Acadèmia d’OT va emprendre una meteòrica carrera d’èxits i reconeixements, que al llarg dels últims mesos li han fet batre rècords digitals i acumular xifres mai vistes fins ara en un artista nou a Espanya. Aitana ha passat l’últim any immersa en sessions de composició i cant, i fa ja mesos vam poder gaudir del seu primer EP,Tràiler, que ha estat reconegut amb el favor del públic i disc de platí. En breu sortirà el seu primer LP, que és l’aperitiu a l’esdeveniment més esperat pels seus fans des que va iniciar la seva carrera en solitari: la gira“Play Tour”, que la portarà al Festival Jardins Terramar de Sitges, en el que seu primer concert de la gira a Catalunya.

D’aquesta manera, amb la incorporació d’Aitana a la programació delFestival Jardins Terramar de Sitges, el cartell a l’auditori principal queda confirmat fins al moment amb les següents actuacions:

19 juliol-Aitana
20 juliol-Luis Fonsi
21 juliol-La Família del Super3
25 juliol-Joan Baez
26 juliol-George Benson
28 juliol-Rick Astley
30 juliol-God Save The Queen
31 juliol-Hombres G
01 agost-Melendi
02 agost-Morat
03 agost-Dúo Dinámico
04 agost-Niña Pastori

Les entrades de tots els concerts del Festival es poden adquirir anticipadament aTicketmaster iwww.festivaljardinsterramar.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s