Es roda el llargmetratge “L’ofrena”, la nova producció associada de TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Comença el rodatge de la nova producció associada de TV3 “L’ofrena” dirigida per Ventura Durall en què Àlex Brendemühl, Verónica Echegui i Anna Alarcón protagonitzen un triangle amorós. Aquest matí s’ha rodat en un bar del Poble-sec de Barcelona una de les escenes que desencadenen l’inici de la trama.

Sin título-1.jpg

El bar El Sortidor de la Filomena Pagès del Poble-sec de Barcelona ha estat l’escenari d’una de les escenes que precipiten la trama de “L’ofrena”. Aquest thriller sentimental, que es roda durant quatre setmanes en diverses localitzacions de Barcelona i València, és el segon llargmetratge de ficció de Ventura Durall, després “Les dues vides d’Andrés Rabadán”.

 Alex Brendemühl repeteix com a protagonista amb Durall, al costat de Verónica Echegui i Anna Alarcón, que donen vida a un triangle amorós amb un passat ple de secrets en què ningú és qui sembla ser.

Després de més de vint anys sense veure’s, el Jan (Alex Brendemühl) i la Violeta (Anna Alarcón) es retroben per primera vegada en un bar sota l’atenta mirada de la Rita (Verónica Echegui), la responsable d’haver provocat la situació.

El director i guionista del llargmetratge, Ventura Durall, ha explicat els motius de l’elecció del títol: “És una pel·lícula que parla de la redempció i del perdó, però també d’una inquietud de l’ésser humà, de voler donar sentit a les seves vides, i no caure en l’oblit en el moment d’anar-se’n. Durant l’obra es fa una analogia amb l’“Odissea”, a través d’un personatge, un Ulisses modern –Àlex Brendemül–, que torna després de 20 anys desaparegut a l’estranger per recuperar un antic amor d’adolescència –el de la Violeta, interpretada per l’Anna Alarcón– i ve acompanyat d’una nimfa de l’amor, una Calipso, que és la Verónica Echegi, que interpreta la Rita. ‘L’ofrena’ fa referència a la idea que mai saps els motius ocults d’aquest retorn.”.

Sin título-3.jpg

Oriol Sala-Patau, cap de Ficció i Cinema de TV3, ha destacat que “el llargmetratge té moltes localitzacions de país, amb un guió ple de girs, que farà que l’espectador estigui molt atrapat a la història, i el dia que l’estrenem espero que sigui un gran èxit”.

Anna Alarcón, que interpreta la Violeta, ha definit el personatge com “una dona intel·ligent i sensible”. “Va tenir una experiència molt traumàtica al passat amb la figura del Jan. Ara ha refet la seva vida: és psiquiatra, té una família, amb una vida aparentment perfecta, però dintre seu encara té un dolor molt fort i en retrobar-se amb el Jan aquesta ferida es torna a obrir”, ha explicat.

Àlex Brendemühl defineix en Jan com “un home que torna als orígens, després de 20 anys viatjant pel món”. “Ha tornat bàsicament a trobar el seu amor de joventut, empès i acompanyat per la Rita, que l’ajuda i el motiva, i que l’arrossega a fer aquest pas. A partir d’aquí, es precipita la història”, afegeix.

Verónica Echegui explica com són les arestes del seu personatge: “La Rita es posa en situacions bastant difícils i perilloses, però pretén controlar-les. Ve d’una història anterior molt traumàtica i mai no se n’ha recuperat. Crec que aquesta segona vida que té amb en Jan és un reflex de la primera. És un personatge tràgic, amb molta bellesa, amb bons sentiments, però té molt de mal interior i moltes històries que encara no ha solucionat que li impedeixen ser feliç.”.

Sin título-2.jpg

“L’ofrena” està produïda per Nanouk Films, Fasten Films, Suica Films i Bord Cadre Films, amb el finançament de l’ICAA, ICEC, IVAC i À Punt, i amb la producció associada de TV3.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: