Projecció especial de ‘Com si fos ahir’ a la Setmana del Cinema en Català

Text – Albert Roca. Fotos – Sheyla Butsems. 

Del 16 al 20 de gener, els Cinemes Texas va acollir la primera edició de La Setmana en Català.  Durant cinc dies es van projectar pel·lícules, documentals i curts en llengua catalana en una nova iniciativa, impulsada per la revista digital «El cinèfil». Divendres 18 de gener, dins l’homenatge al director Esteve Rovira, es va fer una projecció gratuïta oberta al públic d’un capítol inèdit fins aquell dia, el del dilluns 21 de gener, de l’exitosa serie de sobretaula de TV3 ‘Com si fos ahir’.

com si fos ahir barnafotopress
Copyright – Sheyla Butsems.

Després de la projecció es va celebrar un debat amb mateix Esteve Rovira i membres de l’equip tècnic i artístic de la ficció. Per una banda, alguns dels actors i actrius protagonistes:: Sílvia Bel, Marc Cartes, Alicia Gonzalez Laá i Manel Barceló. També hi van ser presents la directora de la sèrie, Sònia Sánchez; el productor executiu Jordi Roure i els membres de l’equip de guió i continguts Francesc Forés i Carles Mallol.

El públic va poder conèixer alguns dels secrets de la serie, a més d’aspectes sobre els personatges que van explicar els mateixos actors d’una serie que enganxa molts televidents cada día.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: