TV3 presenta la segona temporada de “Benvinguts a la família”, amb personatges més sòlids i un caràcter més marcat

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Aquest dijous 10 de gener al matí, l’auditori de TV3 ha acollit la presentació de l’esperada segona temporada de la sèrie d’èxit que es va estrenar ara fa un any, “Benvinguts a la família”, i que durant 13 capítols es podrà veure cada dilluns fins a mitjans d’abril. A l’acte, en què s’ha pogut veure en primícia el primer capítol, hi ha assistit el director de TV3, Vicent Sanchis; el cap de Ficció i Cinema de TV3, Oriol Sala-Patau; els creadors de la sèrie, Pau Freixas i Ivan Mercadé; l’equip de guionistes i de producció, i els actors Melani Olivares, Santi Millán, Yolanda Ramos, Ivan Massagué, Nao Albet, Leiti Séne, Nonna Cardoner, Lluís Villanueva, Paula Malia, Francesc Ferrer, Betsy Túrnez, Georgina Amorós, Antonio Dechent i Anna Gras.

Sin título-2.jpg

Abans de la projecció del primer episodi, Vicent Sanchis ha obert l’acte recordant l’èxit de la primera temporada “amb la millor estrena d’una sèrie de ficció en els últims deu anys de TV3”. També ha explicat que “quan es va acabar, la gran incògnita era saber com s’ho farien els guionistes i els actors per donar a la segona temporada l’interès que havia suscitat la primera”. També s’ha reconegut fan de la sèrie, que “omple una franja d’audiència, la gent jove, que de vegades no és fàcil de fidelitzar. I aquesta és una de les regles que trenca aquesta sèrie”.

Sin título-1.jpg

Oriol Sala-Patau ha explicat que aquesta estrena li fa molta il·lusió i que està molt content del nivell tan alt d’actors que ha aconseguit reunir la sèrie: “Tenim un càsting de luxe que bona part ja coneixeu de la primera temporada, però hem incorporat talent nou.” I també ha tingut unes paraules d’agraïment per a tot l’equip: “Estem molt satisfets de la qualitat i el contingut d’aquesta nova temporada, que creix en molts sentits. Tenim ganes de riure ─ha afegit─ i ‘Benvinguts a la família’ és el millor producte per satisfer aquesta necessitat.”

Pau Freixas ha expressat la satisfacció de representar aquesta sèrie i ha explicat que “en la primera temporada vam disfrutar molt però també vam patir, i ara veiem que aquesta experiència ens ha donat un bagatge que fa que ara ‘Benvinguts a la família’ tingui una solidesa molt per sobre de les possibilitats reals que normalment donen les sèries. L’he disfrutat com un nen”.

Ivan Mercadé ha explicat els paral·lelismes entre les trames d’una i altra temporada. “La mort del pare era la trama transversal de la primera temporada, que s’anava complicant al llarg dels 13 capítols. Aquest any, la sèrie va agafant trames diverses, episodi rere episodi, amb un desencadenant inicial que és l’arribada del Manu, però no hi ha una història única.” Ha afegit que aquest canvi de format i treballar amb uns personatges construïts “ens ha donat la possibilitat d’anar més enllà amb els papers de cada personatge i poder viatjar amb l’espectador a llocs diferents. La sèrie respira més”, ha dit.

Els protagonistes de la sèrie també hi han intervingut. Santi Millán representa una de les novetats importants d’aquesta segona temporada i s’ha mostrat molt content de tornar a TV3 com a actor de ficció “i fer-ho de la mà dels creadors de la sèrie és el millor que li podria passar. Admiro el que fan i amb els recursos que ho fan. Són uns mestres… és un gust perquè el que un actor vol és que l’espremin bé i això és el que fan”, ha dit dirigint-se a Pau Freixas i Ivan Mercadé.

Melani Olivares ha volgut posar en valor la feina de l’equip tècnic: “Podem gravar les seqüències en dues preses. És una sèrie que no es podria rodar en tres mesos si l’equip no tingués un nivell de professionalitat altíssim.” En relació a aquesta intervenció, Yolanda Ramos ha afegit que “el bon ambient, a més, fa que hagi sigut un rodatge molt agradable. Un rodatge com aquest amb un altre equip hauria estat molt dur”. I Betsy Túrnez ha explicat que com tots els actors nous s’ha sentit molt acollida per tota aquesta família.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: