TVE Catalunya retransmet l’arribada dels Reis Mags a Barcelona

Text – Redacció-Premsa TVE. Fotos – Premsa TVE.

Ja som a punt per viure la il·lusió i la màgia dels Reis Mags. Com ja és tradicional, TVE Catalunya retransmetrà la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d’Orient, que arribaran en vaixell al Moll de la Fusta i després desfilaran pels carrers de la ciutat. Enguany TVE Catalunya ha preparat moltes sorpreses pel programa especial de la cavalcada, presentat per Bruno Oro i Gisela, que estaran acompanyats pels entranyables Lucho i Lulila, amb el periodista Àngel Pons com a comentarista i la col·laboració dels actors Pep Plaza i Judit Martín.

Sin título-3.jpg

El set de TVE s’instal·larà a la plaça Catalunya per començar a les 18:15h un programa especial presentat per l’actor Bruno Oro i la cantant Gisela. Els acompanyaran també dos dels personatges més carismàtics dels Lunnis, Lucho i Lulila. I comptaran, a més, amb l’ajuda, a peu de carrer, dels actors de ‘Programa Inesperat’, Pep Plaza i Judit Martín.

Sin título-4.jpg

Bruno Oro connectarà amb el periodista de TVE, Àngel Pons que, des del Moll de la Fusta retransmetrà l’arribada dels tres Reis Mags que arriben per mar a bord del vaixell Santa Eulàlia, amb la realització d’en Xavi Arias. L’Àngel Pons també té una missió molt important, aconseguir parlar amb algun dels Reis Mags per conèixer de primera mà com es preveu la nit repartint tots els regals.

A més, a l’escenari de TVE actuarà un dels grups amb més projecció a Catalunya, Porto Bello, que cantaran «Hem nascut castellers» i presentaran un dels temes del seu nou disc, «Fet d’amor».

Després del pas de tota la comitiva Reial, Gisela interpretarà un dels temes principals de la Banda Sonora Original de la pel·lícula coproduïda per RTVE, «La gran aventura dels Lunnis i el Llibre Màgic». I coneixerem alguns dels protagonistes d’aquest llargmetratge que s’estrenarà el pròxim 18 de gener a tots els cinemes.

Sin título-5.jpg

La cavalcada es podrà seguir en directe pel web rtve.cat/directe, pel Facebook de TVE Catalunya i pel canal de YouTube de RTVE Catalunya i a través de les xarxes socials amb #ReisTVE. A més, a l’Instagram de TVE Catalunya trobareu més contingut i sorpreses.

El programa especial de la Nit de Reis està dirigit per Montse Tejera, amb la realització de Albert Palau i Marc Barbena, amb producció executiva de Javier González i producció de Carlos Grima.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: