IMPARABLES! Els Darrers 100 anys d’història de Catalunya en 16 cançons. Amb el Quartet Mèlt i la narració dramatitzada d´Òscar Orbezo. Del 10 al 27 de gener a El Molino

Text – Redacció-Premsa Imparables!. Fotos – Sheyla Butsems.

Quartet Mèlt ens ofereix un viatge a través del temps i de la música que ens transportarà des de finals del segle XIX fins avui. Tornarem a viure moments especials de la nostra història i les músiques que s’escoltaven en aquests moments. El punt de partida seran els Cors de Clavé, quan encara no existia cap suport per a escoltar música gravada. A partir d’aquí viurem, entre d’altres èpoques, la dels cabarets de la Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra civil, la vaga dels Tramvies, la visita dels Beatles o els Jocs Olímpics de Barcelona.

DSC_6919-destacada
Copyright – Sheyla Butsems.

La part teatral ens situarà en l’atmosfera que es vivia a cada moment. IMPARABLES és un espectacle amb molt bona música i amb bones dosis d’humor, tendresa i alguns moments commovedors a lanar fent aquest repàs històric.

DSC_6900-destacada

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove, format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya, units pel món del cant coral català. La popularitat del grup es va veure impulsada gràcies a la seva participació en la tercera temporada del concurs musical de TV3 “Oh happy day”, de la qual es van proclamar guanyadors. Ells són la soprano Magalí Sare, la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort  i el baríton Oriol Quintana.  Ells són la soprano Magalí Sare (Bellaterra), la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell).

DSC_6877
Copyright – Sheyla Butsems.

Òscar Orbezo a més d´actor/narrador, és el guionista i director de l´espectacle.

DSC_6898-destacada
Copyright – Sheyla Butsems.

EL MOLINO

C/ Vilà i Vilà, 99

08004- BARCELONA

Del 10 al 27 de Gener

Dimecres, dijous i divendres a les 20:30h. Dissabtes a les 18:00h ia les 21:00h. Diumenges a les 18:00h.

Durada: 90 minuts.

Espectacle en català.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s