George Benson, Malú, Melendi, Dúo Dinámico, God Save the Queen i Niña Pastori, primeres confirmacions del Festival Jardins Terramar 2019 · Entrades a la venda a partir del 2 de gener

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar de Sitges. Fotos – Premsa Jardins Terramar de Sitges. 

La promotora Jet Entertainment anuncia els primers artistes confirmats que actuaran aquest pròxim estiu al Festival Jardins Terramar de Sitges. 

Sin título-1.jpg

Aquesta nova edició del festival es durà a terme del 19 de juliol al 4 d’agost, coincidint amb la commemoració delCentenari dels Jardins Terramar -el marc incomparable on té lloc el festival- que aquest any va reunir 20.000 espectadors. Entre els primers noms desvetllats es troba el nord-americà George Benson, virtuós guitarrista de swing, jazz i R&B, amb més de 40 anys de trajectòria artística, que oferirà el seu únic concert en exclusiva a Catalunya el 26 de juliol a Sitges.

Sin título-2.jpg

Un dia més tard, el 27 de juliol, Malú, una de les veus de referència del país, desembarcarà amb “Oxígeno Tour”, on l’artista fa un recorregut pels seus temes més emblemàtics i presenta les seves noves cançons.  El 30 de juliol, Terramar acollirà al seu escenari la que està considerada millor banda tribut del món de les últimes dues dècades, God Save The Queen, rememorant el mític concert de Wembley’86 de la banda liderada per Freddie Mercury.

L’1 d’agost el cantautor Melendi –una de les figures més rellevants del pop-rock espanyol dels darrers temps- farà escala a Sitges amb la seva gira “Mi cubo de Rubik” i els grans hits de d’una trajectòria d’èxit.

Sin título-3.jpg

El 3 d’agost, el Dúo Dinámico deixarà la seva empremta al Festival Jardins Terramar de Sitges amb la seva anunciada última gira, on Ramón Arcusa i Manolo de la Calva, s’acomiaden dels escenaris després de 60 anys de plena vigència musical. El darrer nom desvetllat per l’organització és el de la cantant i compositora Niña Pastori, que atresora una carrera brillant dins la música popular, portarà el seu encís a la cloenda el 4 d’agost del Festival Jardins Terramar de Sitges, amb la seva gira “Bajo tus alas”.

Les entrades dels primers concerts anunciats del Festival Jardins Terramar de Sitges estaran disponibles a partir del proper 2 de gener a les 12h del matí a tots els canals oficials de venda de http://www.Ticketmaster.es i el webhttp://www.FestivalJardinsTerramar.com

El nou espai “Pop Up” -un festival dins del festival- d’accés gratuït per a tots els públics, i l’acord amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges, novetats de l’edició 2019

Entre les novetats del festival per aquest proper any, figura l’Espai Pop Up, un festival dins del festival, que serà d’accés gratuït i on el públic podrà gaudir tots els dies d´una àmplia oferta de gastronomia, moda, art, i de totes les actuacions musicals i de dansa del talent local.  La promoció dels artistes locals en el marc del Festival Jardins Terramar de Sitges és des de l’origen del projecte un dels trets diferencials més rellevants del certamen.

El Festival Jardins Terramar i el Gremi d’Hostaleria de Sitges han arribat  a un acord de col·laboració per potenciar la promoció del festival, col·laborant entre d’altres aspectes en la venda de ticketing i paquets especials turístics per als seus clients.

El 15 de febrer el Festival coorganitza el Sopar Solidari contra el Càncer Infantil a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu

Un dels primers actes de la nova edició del Festival Jardins Terramar és l’organització conjuntment amb els promotors de la Cursa de la Lluna Plena, del Sopar Solidari de la Lluna per recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu, que tindrà lloc a l’Hotel Melià de Sitges.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: