Aquest Nadal la Casa Batlló ofereix 100.000 entrades a 1 € als residents de Catalunya per viure un moment únic en la seva història: La Restauració

Text – Redacció-Premsa Casa Batlló. Foto – Premsa Casa Batlló.

La Casa Batlló, la joia d’Antoni Gaudí i un dels monuments més visitats a Barcelona, presenta la seva campanya nadalenca «Fes el turista» de la mà de la companyia teatral Tricicle. Amb només un 2% dels clients residents de Catalunya del total de les visites des del 2015, aquesta campanya vol apropar el Monument i la figura de Gaudí als locals. Una invitació rupturista amb el tabú del turisme perquè els residents a Catalunya puguin viure el procés de la restauració que neix gràcies a una gran troballa històrica: el revestiment original de les parets de la Planta Noble.

Sin título-3.jpg

Aquesta campanya nadalenca, que té un eix solidari, ofereix als residents de Catalunya 100.000 entrades que es podran adquirir a la pàgina web de Casa Batlló per 1 euro. L’import total de la recaptació de la campanya es donarà íntegrament a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona. Cada interessat podrà adquirir fins a 2 entrades a 1 euro i afegir gratis fins a 3 nens menors de 16 anys, per gaudir en família d’aquest moment històric.

En paraules de Gary Gautier, director general de la Casa Batlló: «Creiem que el procés de la restauració és un moment únic, una troballa sorprenent que suposa un abans i un després en la nostra història. Aquest treball col·lectiu recupera l’estuc original de l’antic habitatge dels senyors Batlló dotant-lo de cromatismes i acabats inimaginables fins avui».

Per la seva banda, Roser Brutau, presidenta de la Fundació Banc dels Aliments de
Barcelona, afirma: «Davant d’una iniciativa com aquesta volem agrair a la Casa Batlló la posada en marxa d’aquesta campanya nadalenca que implica un dels edificis més emblemàtics de la ciutat . Un esdeveniment en el qual podrà participar la ciutadania, gaudint d’aquesta obra modernista d’Antoni Gaudí i que, a més, servirà per ajudar les persones més vulnerables del nostre entorn més proper, en un àmbit tan essencial com és el de l’alimentació».

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: