La segona temporada de “Benvinguts a la família”, encara més esbojarrada i amb moltes cares noves

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

La casa on viu la família Navarro acull els últims dies del rodatge de la segona temporada de “Benvinguts a la família”, la comèdia de ficció i misteri de TV3 produïda per Filmax, que s’estrenarà el 14 de gener. La sèrie parteix d’una idea original de Pau Freixas i Ivan Mercadé. Melani Olivares, Yolanda Ramos, Ivan Massagué, Nao Albet, Leïti Séne i Santi Millan encapçalen el repartiment, sota la direcció d’Ivan Mercadé.

MF5C7152-baixa.gif

L’Àngela (Melani Olivares), el Nando (Ivan Massagué), la Victòria (Yolanda Ramos) i el David (Leïti Séne) espien la Paula (Elisabet Casanovas) i el Fran (Nao Albet) per la finestra de la casa del jardí, on el difunt Eduardo tenia el despatx. Sembla que tenen una conversa interessant, perquè els de fora estan molt pendents del que diuen. De sobte, la Paula marxa enfadada i el David, no sabem ben bé per què, corre darrere d’ella. Alguna cosa que no sabem ha passat… la seqüència és bona.

Per conèixer els detalls que guarda la sèrie aquesta nova temporada, a finals de novembre es va fer una visita al rodatge. Oriol Sala-Patau, cap de Ficció i Cinema de TV3; Conxa Orea, productora (TV3); el productor executiu, Ivan Mercadé, el guionista Eric Navarro i bona part dels actors principals de la sèrie van respondre a les preguntes dels periodistes mentre es gravaven les seqüències del dia.

Pel sofà del menjador de la casa, habilitat com a sala de premsa, hi van anar passant els artistes i l’equip tècnic. Primer, Lluís Villanueva (Raül Dorado), Santi Millán (Manu) i Paula Malia (Teresa). Villanueva va començar la tanda de parlaments: “Aquesta segona temporada dobla la primera en humor i peripècies, continuaré sent ‘el mejor abogado’, com a mínim per la Victòria”, també va explicar que l’entrada de personatges nous “ha refrescat molt la sèrie”. La Paula Malia és la Teresa, una de les noves incorporacions. Arriba perseguint en Manu, amb qui ha tingut una relació. A la Paula, que és una fan de la primera temporada, li va costar molt poc imaginar-se les seqüències quan llegia els guions: “El meu personatge em va encantar, vaig pensar que m’ho passaria molt bé interpretant-lo”, diu. Santi Millán, que fa de Manu, l’exmarit de l’Àngela, explica que el seu aterratge a la família crea un daltabaix emocional general. “I no arriba sol, sinó ple de problemes, i dels grossos.” Té una rebuda hostil, però vol demostrar que ha canviat. Ell i la Teresa venen del fosc món de l’hampa, i hi impliquen tota la família. “Veure algú fora del seu entorn natural sempre aporta una dosi extra de comèdia”, afegeix.

Melani Olivares (Àngela), Yolanda Ramos (Victòria), Miquel Fernández (Miquel), Betsy Túrnez (Adela) i Francesc Ferrer (Pere) agafen el relleu dels seus companys i seuen al sofà de la saleta. Miquel Fernández, el mosso d’esquadra veí i amic de la infància de l’Àngela, explica que “aquesta temporada els guionistes han posat molt èmfasi en la personalitat dels secundaris, i ara són uns personatges encara més estripats”. L’Adela i el Pere, el matrimoni aficionat al tennis que viuen –sobretot ella– pendents de la vida dels seus veïns, sembla que estaran més calmats. La Betsy Túrnez, que reconeix el caràcter obsessiu de l’Adela, diu que “aquesta temporada veurem una dona més calmada, perquè viurà la seva dèria pel món policíac en la realitat, des de dins.” Ella i el personatge ho han gaudit molt”, reconeix. El Francesc Ferrer, el Pere, és el marit sensat, que mai vol entrar en les històries de l’Adela, tot i que sempre acaba fent-ho. Explica que aquesta temporada el seu matrimoni viurà una crisi molt forta.

MF5C7130-baixa.gif

L’Àngela, explica la Melani Olivares, continua sent la mare lluitadora, capaç de fer qualsevol cosa pels seus fills: “Estava molt enamorada del Manu quan la va deixar, embarassada de la Sara, i arriba just ara que sembla que començava una història d’amor real amb el Nando. No ho tindrà fàcil.” La Yolanda Ramos explica que “a la Victòria li arriba un tsunami. És un personatge ple d’amor, d’innocència, que ha viscut molts anys amb un home que no li feia cas, i ara la veurem amb plenitud, igual com passa a la vida”. Serà un personatge amb molt de pes en més d’una trama.

Una qüestió en què sembla que hi ha unanimitat és que aquesta temporada la sèrie potencia més el seu vessant de comèdia. S’han assegut al sofà Oriol Sala-Patau, cap de Ficció i Cinema (TV3); Conxa Orea, productora executiva (TV3); Ivan Mercadé, productor executiu de la sèrie, i Eric Navarro, guionista. Ivan Mercadé explica que la segona temporada “ve marcada per la tornada del Manu, però no té una trama transversal tan clara com en la primera, sinó que els fets es van succeint i van embolicant la història”. Quant a les noves incorporacions, ha explicat que la sèrie sempre ha volgut recuperar actors catalans que no havien treballat gaire a TV3 i que encaixen molt bé en el to de la comèdia. Com a exemple explica l’experiència amb Santi Millán: “Al primer segon es va apoderar del personatge. Hem pogut anar molt enllà amb la interpretació del Manu, perquè el Santi té el do de caure bé, digui el que digui.” Eric Navarro explica que han volgut reforçar tots els personatges: “Sabem què ha fet gràcia a la primera temporada i ho hem potenciat.” Oriol Sala-Patau ha parlat de l’èxit que suposa l’adquisició dels drets de la sèrie per part de la plataforma Netflix: “És meravellós que els nostres productes viatgin i que ho facin en català.” Conxa Orea ha explicat que aquesta és una de les estrenes que TV3 prepara per al 2019, i que hi haurà més sorpreses, com ara la minisèrie “La fossa”, una producció que se centrarà en el món de l’hoquei femení i alguna sorpresa més.

La segona temporada de “Benvinguts a la família”, la comèdia de ficció i misteri de TV3 produïda per Filmax, s’acabarà de rodar el 20 de desembre i s’estrenarà el 14 de gener. Està composta de tretze capítols de cinquanta minuts cadascun.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: