Dos grans actors de generacions diferents pugen “Al cotxe”: Mario Casas i Àlex Casanovas

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Dilluns, 5 de novembre, a les 00.00, s’emet un altre capítol d’“Al cotxe», just després de “Natura sàvia”. Aquesta setmana, els convidats són dos grans actors de generacions diferents: el gallec Mario Casas, i el català Àlex Casanovas.

Mario Casas 2 copy.jpg

Mario Casas: «Aprimar-me tant m’ha passat factura. Ara entenc els trastorns d’alimentació, ho he viscut i puc dir que és molt perillós.”

Mario Casas, que protagonitza “El fotògraf de Mauthausen”, ha vingut a Barcelona per presentar-hi la pel·lícula. L’Eloi Vila l’acompanya a la Biblioteca Francesc Boix.

Mario Casas 6 copy.JPG

L’actor, que interpreta el fotògraf català que va mostrar al món què passava als camps d’extermini nazis, diu que agraeix molt haver pogut fer aquest personatge.

En una conversa molt personal, explica les conseqüències psicològiques de posar-se a la pell de Francesc Boix, parla de la seva carrera, de la família i de la infantesa viscuda a Esparreguera.

Àlex Casanovas: “Vaig treballar tres estius en un bar, però no em va costar prendre la decisió. Quan no tens feina i te’n surt una, l’agafes.»

Casanovas 8 copy.JPG

 Àlex Casanovas interpreta «El tràmit», la comèdia que està esgotant les entrades per a les últimes funcions a Barcelona. L’Eloi Vila l’acompanya fins al Teatre Borràs.

L’actor repassa la seva carrera teatral, cinematogràfica i televisiva, i denuncia les dificultats per tirar endavant en un sector professional molt precaritzat.

Casanovas 6 copy.JPG

També explica com va descobrir el món del teatre de ben jove i, finalment, com va poder deixar de treballar els estius a l’empresa de construcció del pare. Parla de la família, dels fills i de com està vivint el fet de convertir-se en avi.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: