ZAS, el primer espectacle musical de màgia, torna al Teatre Teatreneu a partir de diumenge 7 d’octubre

Text – Redacció-Premsa ZAS. Fotos – Premsa ZAS.

A partir del diumenge 7 d’octubre, a les 12 h, es podrà tornar a veure a l’escenari del Teatre Teatreneu (Terol, 26).: ZAS, el primer espectacle musical de màgia. Les dues primeres temporades van ser un èxit absolut del mag Pablo Barán, més conegut com a Màgic Pablo, que als seus 20 anys ha arribat per reinventar el món de la màgia. ZAS. 

Sin título-1.jpg

Alguna vegada has desitjat tancar els ulls i aparèixer en l’altra punta del món? I si et diguessin que això és possible amb un simple ZAS?

La història de ZAS, gira entorn d’un viatge amb diverses destinacions i amb un laboratori com a punt de partida. L’espectacle, que compta amb la participació de les ballarines Cristina i Judit, aposta per fusionar la màgia amb la dansa, donant lloc a un format mai vist. Una increïble escenografia en 3D, vestuaris ambientats en diferents països i sorprenents efectes visuals són els elements clau per transportar als espectadors a través d’un món de fantasia. Tot això acompanyat d’una infinitat de jocs, des de grans a petites il·lusions que despertaran la sorpresa de tots.

Sin título-2.jpg

No apartis la mirada de l’escenari perquè mai saps el que pot passar… Vine a descobrir amb tota la família aquest fantàstic espectacle i només tu descobriràs què és ZAS. Que no t’ho expliquin…

Sin título-3.jpg

Preu: a partir de 14€
Durada60 minuts
Idioma: Català
Estil: Gestual, Màgia, Música, Teatre

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s