La Jaula de las locas, al Teatre Tivoli, gran estrena

Text – Albert Roca-Premsa La Jaula de las locas. Fotos – Francisco Soler Oviedo.

Després de dues setmanes de funcions prèvies, aquest passat dijous 27 de setembre es va celebrar l’estrena oficial de La jaula de las locas” que ha aterrat al Teatre Tivoli i on espera estar-hi una llarga temporada. Dirigida i protagonitzada per Àngel Llàcer, l’estrena va ser tot un gran esdeveniment on es van donar cita grans personalitats del món de la cultura i la política.

portada
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

 

portada 2
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

En el photocall vàrem poder veure molts vips com Ana Guerra, Samanta Villar, Betsy Turnez, Francesc Orella, José Corbacho, Màrcia Sisteró, Joan Pera, Albert Triola, Mercè Comes, Sílvia Marsó, entre molts d’altres. En el món de la política no es van perdre l’estrena l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau, la consellera de cultura Laura Borràs i la consellera de lapresidència Elsa Artadi.

ana guerra
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

 

 

betsy 2
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

 

foto 6
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

 

foto 5
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

 

foto 1
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

 

foto2
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

 

 

 

 

 

lloll
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

 

betsy
Copyright – Francisco Soler Oviedo.
foto 7
Copyright – Francisco Soler Oviedo.
laura borràs
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

 

foto 8
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

L’agosarada proposta d’aquesta gran comèdia musical de Broadway ens arriba de la mà d’Àngel Llàcer, director i protagonista, Manu Guix, que n’exerceix la direcció musical, el treball coreogràfic d’Aixa Guerra, el millor equip tècnic i artístic, i l’actuació d’Ivan Labanda i Mireia Portas, entre d’altres.28 artistes a escena entre músics, actors i ballarins, 13 actuacions musicals en directe i 140 canvis d’un vestuari espectacular que podrem veure per primer cop a Barcelona des del passat 14 de setembre  per una llarga temporada.

jaula grup
Copyright – Francisco Soler Oviedo.

 

La Jaula de lalocas  arriba als escenaris a càrrec de Nostromo Live, la nova productora de teatre i arts escèniques que va estrenar-se al món amb el musical Casi Normales. El muntatge es basa en la versió revival del musical de gran format de Jerry Herman i Harvey Fierstein, un dels musicals més influents de la història que va guanyar tres premis Tony i tres premis Drama Desk Adwards l’any 2010 i que s’ha representat ininterrompudament per tot el món convertint-lo en un dels musicals més populars de la història. La Jaula de laLocas (La Cage aux folles, en el seu títol original) presenta una parella gai: Georges, el gerent d’un night club de Saint Tropez i Albin, laseva romàntica parella i estrella del local. El musical conta les divertides i absurdes aventures que viuen els dos protagonistes quan Jean-Michel, el fill de Georges, els presenta els pares ultraconservadors de la seva nòvia. Un cant a l’amor, a la llibertat, a la tolerància i a les ganes de viure.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s