ISABELLA ROSSELLINI torna a l’AKADÈMIA! Del 6 al 9 d’octubre

el

Text – Redacció-Premsa Teatre Akadèmia. Fotos – David Ruano. 

El Teatre Akadèmia acull el retorn d’Isabella Rosellini amb quatre úniques funcions. Després de la seva estrena a l’Akadèmia el passat març i la posterior temporada al BAC de New York, Link link circus, la producció d’Isabella Rossellini coproduïda pel Teatre Akadèmia i codirigida per Guido Torlonia torna a Barcelona per iniciar la seva gira internacional. Rossellini presentarà l’espectacle al públic barceloní, en aquesta ocasió en francès amb sobretítols en català, del 6 al 9 d’octubre.

Sin título-2
Foto – David Ruano.

El monòleg de la creadora inspirat en el món animal i amb la presència del petit gos Pan, ha tornat a exhaurir entrades enguany, raó per la qual aquesta setmana s’han ampliat aforaments i s’ha obert una nova funció dilluns 8 d’octubre.

El Teatre Akadèmia serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la gira internacional de Link Link Circus on Isabella Rossellini duu a terme un one woman show memorable en una coproducció del teatre Akadèmia dirigida per la mateixa Isabella Rossellini i el director artístic del teatre Guido Torlonia.

Sin título-5

L’espectacle, que es va estrenar mundialment el passat 14 de març al Teatre Akadèmia essent la primera vegada que l’artista estrenava a l’estat i va fer temporada al BAC de New York, torna ara a la ciutat comtal a punt per girar per ciutats com Niça, Narbone, Atenes, Londres, Vitoria, Pamplona, Belfast, Solomeo, Pistoia, San Francisco, Los Angeles, San Diego o Boston.

Sin título-3.jpg

«Des de ben petita ja m’encantaven els animals i sempre havia somiat a rodar pel·lícules còmiques sobre ells», explica Rossellini qui codirigeix i protagonitza aquest monòleg inspirat en el món animal i basat en dades científiques però amb una visió còmica.

Un relat científic sobre el link que uneix l’ésser humà amb el món animal

Sin título-4
Foto – David Ruano.

A l’escenari juntament amb l’actriu trobem al seu gos ‘Pan’ (interpretat pel seu gos Darcy), que l’ajuda a representar a altres espècies animals convertint ‘Link Link’ en un petit circ, i també al titellaire i ensinistrador de gossos Schuyler Beeman.

 

Link link circus es converteix en un petit circ en miniatura on Rossellini exerceix el paper de ‘mestra de cerimònies’ (Ring Leader) i on Pan es posa a la pell de diferents animals, ja que l’espectacle «no podia podia donar la volta al món amb llops, ovelles, lleons i elefants». Un relat científic sobre l’evolució que, com explica Guido Torlonia, està «ple de frivolitat i sentit de l’humor i que compta amb el suport de vídeo, fotografia, disseny i disfresses imaginatives on s’hi pot escoltar el pensament de grans estudiosos, com ara Darwin, Aristòtil i Descartes, i així retrobar el ‘link’ (el fil conductor) que uneix l’ésser humà amb el món animal.

Sin título-6
Foto – David Ruano.

L’espectacle està il·lustrat també amb els propis curts còmics i dibuixos d’Isabella Rossellini. ‘És molt important per a mi que el meu art sigui tant entretingut com científicament rigorós’, diu. «Amb el títol de Link Link Circus vull transmetre l’essència del meu espectacle: link linl sona a cosa de nens, innocent, divertit, com qui diu ding-dong quan vols fer referència al so de les campanes. D’igual manera, la paraula link té també el significat de relació, lligam i de continuïtat.»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s