Totes les entrades exhaurides concert de Pablo Lopez al Festival Jardins Terramar de Sitges

el

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar de Sitges. Foto – Premsa Festival Jardins Terramar de Sitges.

Pablo López desembarca aquest diumenge 29 de juliol, a les 22.00 h, al Festival Jardins Terramar de Sitges amb el Tour Santa Libertad per presentar-nos les cançons del seu darrer treball “Camino, fuego y libertad”. Un directe que també recorre els èxits de la seva trajectòria musical dels darrers sis anys, temps en el què ha publicat tres discos. El compositor i intèrpret malagueny és el creador d’autèntics himnes com“Tu enemigo”, “El patio”, “El mundo”, “Lo saben mis zapatos”, “Hijos del verbo amar”o“Vi”, ente d’altres.

Sin título-1.jpg

Pablo López suma aquest nou “sold out” a la seva imparable trajectòria musical, on es succeeixen èxits rere èxits i una gira triomfal pels escenaris de tot el país. Aquest diumenge 29 de juliol, un total de 2.200 espectadors ompliran l’Auditori del Festival Jardins Terramar de Sitges per veure el talent innat de l’intèrpret i compositor malagueny, que s’ha convertit en un dels artistes espanyols amb més projecció dels darrers temps.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s