ONYRIC Teatre Condal presenta la programació setembre 2018 a gener 2019

Text – Redacció-Premsa Focus. Fotos – Premsa Focus. 

El passat divendres 6 de juliol, ONYRIC Teatre Condal va presentar la programació del període setembre 2018 – gener 2019 en una gala amb públic celebrada al teatre de l’avinguda del Paral·lel. L’acte va estar conduït pel director artístic d’ONYRIC Teatre Condal, Daniel Anglès, i va comptar amb la participació especial de la formació Broadway a cappella, que va interpretar diferents temes significatius del teatre musical. Esbojarrats, delicats, màgics, fascinants, catàrquics, apassionants, extraordinaris, íntims… Així seran els musicals de la temporada 2018-2019 d’ONYRIC!

Sin título-1.jpg

FUN HOME. Del 13 de setembre fins al 4 de novembre.

Sin título-2.jpg

Un musical refrescantment honest i totalment original sobre veure als pares amb ulls adults. Basat en la novel·la gràfica d’Alison Bechdel, Fun Home ha estat guardonat amb cinc premis Tony, inclòs el de millor musical.
A més: Concerts «En Paral·lel» del cast del musical!

PAQUITO FOREVER. Del 25 de setembre al 13 de novembre.

Sin título-3.jpg

Joan Vázquez, millor interpretació masculina als Premios de Teatro Musical 2018, presenta un cabaret fresc i desenfadat que recorda el paral·lel dels anys 50 a través de la vida de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista.

IMPRO SIDE STORY. Del 27 de setembre fins al 15 de novembre.

Sin título-4.jpg

Un show d’improvisació on res està assajat ni pactat. Talent, bogeria i humor al servei del públic, l’autèntic guionista. A cada funció naixeran sobre l’escenari noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental.

KERRY ELLIS. En concert. 8 d’octubre.

Sin título-5.jpg
L’estrella del West End londinenc i del Broadway novaiorquès actua per primera vegada a l’Estat espanyol. Kerry Ellis interpretarà una selecció de les peces més conegudes del teatre musical, en un concert imprescindible.

24 HORES DE LA VIDA D’UNA DONA. Del 7 al 25 de novembre.

Sin título-6.jpg

Després de l’èxit obtingut al Teatro de La Abadía de Madrid, Silvia Marsó presenta la versió en llengua catalana d’una peça intimista, basada en la novel·la del prestigiós escriptor austríac Stefan Zweig. Un musical apassionant que connecta amb els sentits.

LYDIA FAIRÉN. ON MY OWN. 12 de novembre.

Sin título-7.jpg

Acompanyada al piano per Xavier Torras, Lydia Fairén es presenta en solitari en un únic concert a Barcelona. Una declaració d’intencions, on l’artista pretén compartir tot un ventall de colors i perfils diferents d’ella mateixa, que en comptades ocasions es poden mostrar en un sol espectacle.

I HATE MUSIC! CANÇONS, LLETRES I RECORDS DE LEONARD BERNSTEIN. Del 18 al 20 de novembre.

Sin título-7 999.jpg

Un recorregut per la vida i obra d’aquest geni eclèctic, conegut per peces com el musical On the town (1944), la música de Peter Pan (1950), la banda sonora d’On the Waterfront (1954) o el musical West Side Story (1957). L’espectacle forma part de la programació del Leonard Bernstein at 100, la celebració del centenari del naixement de Bernstein.

25 IL·LUSIONS. MAG LARI. Del 30 de novembre fins al 6 de gener. 

Sin título-8

Torna l’aclamat xou del Mag Lari, que més de 40.000 espectadors van gaudir durant la temporada passada. Fa 25 anys que l’il·lusionista més estimat de casa nostra es dedica a l’apassionant món de la màgia i aquest espectacle és precisament això: un intent de concentrar el bo i millor de tots aquests anys.

ÀNTEROS. CANÇONS D’UN FINAL. 3 de desembre. 

Sin título-9.jpg

Una jove compositora de casa nostra. 8 veus. 4 músics. 12 cançons. El desamor com a protagonista. Un concert íntim en què les ruptures amoroses seran menys doloroses gràcies a la combinació de música i teatre.

ARTABAN. LA LLEGENDA DEL QUART REI MAG. De l’11 de desembre fins al 4 de gener.

Sin título-10.jpg

La nit de reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles.

BROADWAY A CAPPELLA. Del 17 de desembre fins al 28 de gener. 

Sin título-11.jpg

La increïble fusió de música a cappella i teatre musical d’aquesta nova formació arriba al Teatre Condal per sacsejar els teus sentits. Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, Broadway a cappella oferirà un recital de les grans cançons de Broadway interpretat per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra.

NIGEL PLANER. HEY TIUS! MOLA!. 15 de gener.

Sin título-12.jpg

Nigel Planer, l’actor que va posar cos i ànima al Neil Pye (el personatge més carismàtic de la sèrie Els joves), arriba al Teatre Condal amb un espectacle personal en què oferirà un recorregut per la seva carrera artística. Més de 40 anys sobre els escenaris i els platós, acompanyats al piano per Xavi Mestres.

ROGER BERRUEZO. NATURALMENT. 13, 20 i 27 de gener.

Sin título-13.jpg

L’actor i cantant Roger Berruezo (Águila Roja, Gavilanes i Acacias 38) ha protagonitzat musicals de gran format com Mar i Cel, Rent, La Bella y la Bestia i Hoy no me puedo levantar. Amb Naturalment es presenta en format íntim.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: