L’espectacle familiar “ON ÉS LA FADA ALEGRIA?” prorroga a l’Eixample Teatre

Text- Redacció-Premsa On és la fada alegria?- Fotos – Premsa On és la fada alegria?.

Degut al gran èxit obtingut, l’espectacle familiar ON ÉS LA FADA ALEGRIA? – Un viatge a la felicitat prorroga les seves funcions a l’EIXAMPLE TEATRE fins el 16 de juny (12:30 hores).

Sin título-1 copia.jpgEl públic ha respost massivament i amb molt d’entusiasme a aquesta obra de nova creació escrita per Tinet Puig i dirigida per Ton Alberti que trenca estereotips i compta amb una estètica renovada, que modernitza la visió clàssica dels contes amb un llenguatge actual, de carrer, i uns personatges que sorprendran a petits i grans.

copia 2.jpg

Una oportunitat única per viure en família aquesta experiència emocionant on els petits entren literalment dins de l’obra i poden interactuar amb els actors i, amb sort, fins i tot interpretar un petit paper d’aquest conte original.

 L’obra narrà la història d’un país molt llunyà on ha desaparegut la fada Alegria i la pallassa Tomassa emprèn un viatge fantàstic en el que coneixerà éssers màgics que l’ajudaran a buscar a la fada. Un bruixot, en Camil, intentarà impedir-ho amb el seu avorriment…

Sin título-2 copia

La finalitat d’ON ÉS LA FADA ALEGRIA?, amb la creació d’un ambient teatral màgic (comèdia, música, misteri, màgica i sorpresa), rau a contagiar al públic per tal que visqui amb tots els sentits el relat vital d’una noia que, d’entrada, perd la seva alegria. Perquè, només a partir d’aquell instant som capaços de començar com cal el viatge a la felicitat.

L’espectacle està protagonitzat per Roger Borrull (Hércules, My fair lady, Boig per tu), Rocío Raval (50 sombras de Andreu, Dansa d’Agost, La Larga Condena de la Amistad) i Benjamí Conesa (Sister Act, Germans de sang, Los Miserables). Els tres actors interpreten un total de set personatges. El personatge principal, la Tomassa, fa el camí vital cap a l’alegria on coneix a tres dels personatges que l’ajudaran en aquest camí: arbre, animal i humà omplen el món on ens relacionem i ajuden a fixar valors. En aquest conte, com a la vida, ens trobem dos tipus de persones: els que donen energia i els que la treuen.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s