La Tricampiona Anna Muzychuk a Luz de Gas

Text – Redacció-Premsa aportada. Fotos . Premsa aportada.

Per primera vegada a Barcelona, Anna Muzychuk oferirà dilluns 7 de maig una sessió de partides simultànies d’escacs (una a cegues) amb diferents participants que posaran a proba les seves habilitats. La sessió tindrà lloc a les 19:30h a sala Luz de Gas del carrer Muntaner de Barcelona.

Sin título-1 copia.jpgNascuda a Ucraïna l’any 1990 en el sí d’una família d’escaquistes, Muzychuk compta amb un palmarès impressionant, havent aconseguit tres vegades el títol de campiona mundial. A més, ha estat 6 vegades campiona d’Europa, en diferents categories, ha participat en 7 Olimpíades Mundials d’Escacs i al juliol de 2012 va creuar la classificació de 2600 convertint-se en una de les 5 dones de la història que ho han aconseguit, juntament amb Judit Polgar, Humpy Koneru, Hou Yifan y Ju Wenjun.

Sin título-3 copia.jpgLa seva carrera professional sempre ha estat lligada a la seva fidelitat pels seus principis i valors, anteposant-los, fins i tot, a grans títols i premis. En aquest sentit, el passat desembre de 2017, es va negar a competir al mundial d’Arabia Saudí pel seu règim discriminatori contra les dones, renunciant així a renovar el seu títol de campiona mundial com a reivindicació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: