El Tr3sc celebra el seu 12è aniversari escalfant motors per Sant Jordi amb la Festa del Llibre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Text – Redacció-Premsa Tr3sc.

El proper dimecres 18 d’abril el Tr3sc celebra el 12è aniversari i s’avança al Sant Jordi per sisè any per celebrar La Festa del Llibre a l’Àntiga Fàbrica Damm. A partir de les 19h, El Club de Cultura proposa una festivitat literària amb entrevistes, converses sobre llibres i les principals novetats literàries. Antoni Bassas, Martí Gironell, Màrius Serra, Llucía Ramis, Carme Riera, Najat El Hachmi, Roc Casagran i Roser Capdevila són els autors que pujaran a l’escenari confirmats fins al moment, i la periodista i presentadora Anna Guitart serà la mestra de cerimònies de l’acte.

Sin título-1 copia.jpg

La trobada, que té un preu de 10 euros, inclou cervesa Estrella Damm maridada amb diverses propostes gastronòmiques de Pebre Negre. A més, després de les diverses presentacions, els assistents tindran l’oportunitat de que els autors els hi signin exemplars dels seus llibres i entraran en un sorteig d’un lot de llibres i de 20 números del número 23406 de la Grossa de Sant Jordi 2018.

Les actitivats presentades formen part de les diverses propostes literaries que El Club de Cultura organtiza al llarg de l’any, entre elles el Mercat del Llibre de Nadal, el ‘Sant Jordi d’Hivern’.

L’espai Tr3sc, un punt de trobada literari i musical el dia de Sant Jordi

El proper 23 d’abril, el Tr3sc es suma a les diverses activitats de la diada i presenta l’Espai del Tr3sc, un punt de trobada al Palau de la Virreina on, al llarg de la jornada, hi passaran diversos autors com Ricard Ustrell, Xavier Sala i Martín i Vicent Partal a signtar el seus llibres. A més, també s’hi citaran alguns grups de l’escena musical actual, com Pinker Tones o The Lazy Lies, que faran petites actuacions musicals.

Més Sant Jordi amb música a la Fàbrica Estrella Damm

Una altra de les activitats destacades de la Diada de Sant Jordi és el Sant Jordi Musical de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm que, a partir de les 11.30h del dia 23 d’abril, acollirà més de 25 concerts d’artistes com Els Amics de les Arts, Judith Nedderman, Els Catarres, Mi Capitán, Núria Graham, Buhos, La Iaia, la Pegatina o El Petit de Ca l’Eril.

A més, l’espai també acollirà signatures de llibres, food trucks, un market de vinils, roses i llibres.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: