LA SOCIEDAD LITERARIA Y EL PASTEL DE PIEL DE PATATA, de Mike Newell, inaugurarà el BCN Film Fest

Text – Redacció-BCN Film Fest. Foto – Premsa BCN Film Fest. 

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST), que celebrarà la seva segona edició entre el 20 i el 27 d’abril, completa la programació de la Secció Oficial amb sis nous títols. 13 títols conformen la Secció Oficial, amb 12 premières espanyoles i 11 títols a competició. Una Secció Oficial que, fidel a l’esperit cultural de Sant Jordi, torna a oferir pel·lícules que giren entorn de l’eix temàtic Cinema- Literatura-Història, centrades sobretot en grans personalitats i esdeveniments històrics de rellevància. La inauguració del BCN FILM FEST anirà a càrrec de la cinta britànica LA SOCIEDAD LITERARIA Y EL PASTEL DE PIEL DE PATATA (“The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society”) que tindrà la seva estrena mundial al Regne Unit el mateix dia que la seva projecció al Festival. El seu director Mike Newell (“Quatre bodes i un funeral”, “Harry Potter i el calze de foc”, “Donnie Brasco”) viatjarà a Barcelona per a la seva promoció.

Sin título-2 copia.png

La pel·lícula és un drama romàntic sobre una escriptora que troba l’argument del seu pròxim llibre en una carta que rep d’un desconegut des de Guernsey, una petita illa al Canal de la Mànega que va ser ocupada pels nazis durant la guerra. LA SOCIEDAD LITERARIA Y EL PASTEL DE PIEL DE PATATA està protagonitzada per Lily James (“Cenicienta”, “Mamma Mia! Una y otra vez”), Michiel Huisman (la sèrie “Joc de Trons”), Tom Courtenay (“Doctor Zhivago” ) i Matthew Goode ( “The Imitation Game”).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s