Juanes s’incorpora al 44è Festival Internacional de Música de Cambrils

el

Text – Redacció-Premsa Concert Studio. Foto – Premsa Concert Studio. 

Del 26 de juliol al 12 d’agost de 2018, Cambrils viurà la quaranta-quatrena edició del Festival Internacional de Música. Aquest any el certamen comptarà amb les actuacions de Pastora Soler, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, Kase.O, Hija de la Luna: Homenatge a Mecano, Jorge Drexler, Miguel Poveda, Sweet California, La Pegatina i Enrique Bunbury. A aquest cartell d’estrelles se li suma el l’artista internacional Juanes, el 5 d’agost a les 22h.

juanes-definitiu copia
Copyright © |Concert Studio| All rights reserved.

Juanes és considerat el principal artista de rock en espanyol del món, amb set àlbums com a solista i vendes multi-platí de més de 17 milions de còpies, a més de guanyar en nombroses ocasions els premis GRAMMY i GRAMMY latino.

Va començar la seva carrera artística als 15 anys a la ciutat de Medellín, des de llavors la combinació de ritmes que surten de la seva guitarra fan que les seves cançons siguin veritables èxits que arrasen entre el públic dels seves gires a nivell internacional. La seva fama es materialitza amb més de 20 milions de seguidors a les seves xarxes socials.

Aquest any ens presenta el seu nou treball, el més ambiciós de la seva carrera: “Mis planes son amarte”, mantenint-se fidel a la seva base musical característica on es fusionen ritmes folklòrics colombians amb un ampli ventall d’influències rock i pop.

L’ ”ex-coach” de la Voz , oferirà un show únic on mostrarà les seves cançons d’avui i de sempre, que posarà al públic en peu amb els ritmes contagiosos que tant el caracteritzen.

Les entrades a la venda avui a través de la WEB DEL FESTIVAL

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s