Ivan Labanda protagonitzarà La Jaula de las Locas junt a Àngel Llàcer al Teatre Tívoli al setembre

Text – Redacció-Premsa Comèdia Comunicació. Fotos – Premsa Comèdia Comunicació.

En el marc de les activitats per celebrar el Dia Mundial del Teatre, i dins l’itinerari d’escenaris oberts proposat per ADETCA la tarda del 27 de març, La Jaula de las Locas i el Teatre Tívoli han anunciat que Ivan Labanda s’incorpora al repertori de la producció com a coprotagonista juntament amb Àngel Llàcer. De la mà de Manu Guix, director musical de La Jaula de las Locas, Llàcer i Labanda han ofert un tastet d’aquesta proposta que s’estrenarà i farà temporada a Barcelona a partir del mes de setembre. A més de l’actuació de les 17.00h, s’ha realitzat un segon passi a les 18.00h també obert al públic on els assistents han pogut descobrir una part de la posada en escena del música, a través de tres temes cantats pels seus protagonistes. Des de que Jerry Herman i Harvey Fierstein van adaptar, el 2010, l’obra teatral de Jean Poiret estrenada el 1973, el musical ha entusiasmat al públic i al a crítica i ha guanyat tres premis Tony i tres premis Drama Desk Adwards.

2018-03-27-photo-00000109-2-27333.jpgLa Jaula de las locas arriba als escenaris de la mà de la productora Nostromo Live que va estrenar-se al món del teatre i les arts escèniques amb el musical Casi Normales, un èxit sense precedents que ha fet gira per tot l’Estat espanyol. Ara, la productora presenta aquesta nova producció de gran format, que actualment es troba en procés de creació i ha finalitzat els càstings, etapa en la que van inscriure’s uns 1000 artistes dels quals 25 configuren el repartiment que portarà a escena aquest musical inigualable.

El Dia Mundial del Teatre

Avui, 27 de març, s’ha celebrat el Dia Mundial del Teatre amb un programa d’activitats de la mà d’ADETCA, AADPC i Els Premis de la Crítica. Al llarg del dia, entre d’altres accions, s’ha realitzat una jornada de portes obertes i visites guiades als teatres de la ciutat on, un dels plats forts,  ha estat al Teatre Tívoli amb la presentació en primícia d’Ivan Labanda com a membre del repartiment de La Jaula de las Locas. Podeu consultar tota la informació i activitats del Dia Mundial del Teatre a: www.adetca.cat

La Jaula de las locas

img-0981jpg-27331.jpg

La nova producció de Nostromo Live està dirigida i protagonitzada per Àngel Llàcer i compta amb la direcció musical de Manu Guix i el treball coreogràfic d’Aixa Guerra. El muntatge es basa en la versió revival del musical de gran format de Jerry Herman i Harvey Fierstein, un dels musicals més influents de la història que va guanyar tres premis Tony i tres premis Drama Desk Adwards l’any 2010. La Jaula de las Locas (La Cage aux folles, en el seu títol original, presenta a una parella gai: Georges, el gerent d’un night club de Saint Tropez i Albin, la seva romàntica parella i estrella del local. El musical compta les divertides i absurdes aventures que viuen els dos protagonistes quan Jean-Michel, el fill de Georges, els presenta als pares ultraconservadors de la seva nòvia.

2018-03-27-photo-00007649-27393.jpg

 Nostromo Live, la nova productora de teatre i arts escèniques

Nostromo Live és la nova productora de teatre i arts escèniques que neix de ‘Nostromo Pictures, una productora espanyola de cinema de trajectòria internacional, que amb 5 anys de vida ja ha produït 12 llargmetratges. Entre les seves produccions hi ha noms de la talla de: Robert de Niro, Sean Penn, Joel Silver, Sigourney Weaver, Javier Bardem, Mario Casas, Cillian Murphy, Elijah Wood, Ryan Reynolds i John Cusack, entre d’altres. El seu primer projecte com a productora de teatre ha estat Casi Normales, un musical escrit per Brian Yorkey (Por 13 razones) i amb música de Tom Kitt, que narra la història d’una família que lluita per ser “normal”, mentre que com passa en totes les famílies, l’adversitat apareix. L’obra ha estat un èxit sense precedents i ha fet gira pel país visitant ciutats com Gran Canària, Barcelona, Bilbao o Madrid.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

la-jaula-v203x291-759.jpg

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=bd4Yvw8iSE8

www.lajaulaelmusical.com

Venda d’entrades a: https://www.grupbalana.com/es/teatros/obras/la-jaula-de-las-locas/

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s