Presentació de La meravellosa història del teu cos -Libros Cúpula/Columna- de Josep Corbella

el

El periodista científic, Josep Corbella, presenta a La casa del llibre de Rambla Catalunya el seu llibre sobre la l’evolució del nostre cos al llarg del temps i la importància de totes i cada una de les parts. La Casa del Llibre va omplir a les 19:30 de la tarda la seva gran sala al costat d’un jardí per rebre la presencia de l’autor i Toni Clapés, un debat sobre el cos humà molt transversal és el que es va esdevenir al llarg del vespre d’aquesta entrada a la primavera de dimarts 20 de març.

corbella 2 copia port
Copyright – Mar Moya

El llibre és un recorregut divulgatiu i il·lustrat pel cos humà. En un apassionant viatge des de l’origen de la vida a la terra fins al futur de la humanitat a l’univers. Un pare explica a la seva filla per què el nostre cos és com és i per què sentim, pensem i actuem com actuem. Josep va voler transmetre la tendresa del que seria aquesta conversa a la vida real i va crear aquesta història per explicar com som.

corbella 1 copia.jpgUna obra càlida i entranyable com una conversa a la vora del foc en un dia de pluja que no deixarà indiferent a ningú, perquè parla de tots nosaltres, del nostre cos. Un llibre que es pot gaudir tant llegint-lo per un mateix com compartint-lo en veu alta. La meravellosa història del teu cos va dirigit a tots els públics sense distinció d’edat i qualsevol persona que gaudeixi amb la lectura i que se senti interessada per aquesta meravella de la creació que és el cos humà.

 

Per què actuem i som com som és un dels fils conductors del llibre i es fan preguntes estranyes com quina és la funció del cul; “sense el cul no podríem corre i la nostre evolució no hagués estat la mateixa”. A mida que Jordi anava destapant els enigmes proposats i solucionats del llibre, Josep afirmava que el cos humà és l’únic que tindrem i podrem controlar sempre. Per saber la seva importància i utilitat ha escrit aquesta obra. Avui dia, molt poca gent valora el nostre cos, fins el punt de trobar-se amb malalties no desitjades però que inconscientment han estat provocades.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s