Troyanas d’Euripides, al Teatre Romea, del 20 al 25 de març

Text – Redacció-Premsa Focus. 

Del 20 al 25 de març, les dones de Troia prenen la paraula per denunciar des de l’escenari del Teatre Romea els qui van decidir el seu destí i relatar en primera persona els abusos que van patir per part dels guanyadors de la guerra a Troyanas. El dramaturg Alberto Conejero signa el text que s’exhibirà al Romea durant una única setmana, sota direcció de Carme Portaceli i de la mà d’un repartiment extraordinari: Aitana Sánchez Gijón, Nacho Fresneda, Alba Flores, Pepa López, Míriam Iscla, Gabriela Flores i Maggie Civantos.

CArtel.jpgDesprés de formar part de la programació del Grec 2017 Festival de Barcelona i exhibir-se al Teatro Español durant els mesos de novembre a desembre del 2017, el muntatge torna a Barcelona per posar punt final a la gira que ha realitzat per l’Estat espanyol des de la seva estrena a l’edició 2017 del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida.

Venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: