Melani Olivares, Nandu Jubany i Òscar Andreu pugen “Al cotxe”, a TV3, aquest dilluns 29 de gener

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Dilluns a les 22.55 torna «Al cotxe», just després del segon capítol de la sèrie «Benvinguts a la família». Aquest cop compartiran trajecte amb el presentador del programa, Eloi Vila, la protagonista de “Benvinguts a la família”, Melani Olivares; el cuiner que acaba de participar en el Ral·li Dakar Nandu Jubany i un dels presentadors del programa de TV3 “Està passant”, Òscar Andreu.

Els protagonistes de la setmana

Melani Olivares: «Sempre la cago, però és perquè estic evolucionant. Quan un aprèn s’equivoca i jo em dono la llibertat d’equivocar-me.»

Melani Olivares 4 copy copia.jpg

És una de les protagonistes de la nova sèrie «Benvinguts a la família» que s’acaba d’estrenar a TV3 amb un gran èxit d’audiència. Puja «Al cotxe» perquè l’Eloi l’acompanyi a un dinar amb l’equip.

L’actriu repassa la seva trajectòria professional a la televisió catalana, parla de què li ha suposat participar en aquest nou projecte i de com el personatge que interpreta té molt a veure amb ella i la seva pròpia família. Reivindica el paper de la dona i diu que n’està farta de la imposició social d’un cànon de bellesa femenina que no té res a veure amb la realitat.

Nandu Jubany: «Hi ha qui creu en Déu i jo crec en el meu àngel de la guarda. El meu pare, que va morir fa 25 anys.»

Nandu 8 copy copia.jpg

És un cuiner de prestigi i acaba de fer realitat el somni de participar en moto al Ral·li Dakar i travessar la meta. Puja «Al cotxe» només tres dies després d’arribar perquè l’Eloi el porti d’una feina a l’altra. No para mai.

El xef d’Osona parla de com ha viscut la participació en aquesta cursa tan dura, d’on li ve la passió pel món del motor, la importància que li suposa un reconeixement professional com l’estrella Michelin i de com s’ho fa per compaginar una feina tan exigent amb la vida familiar.

Òscar Andreu: «Els que més o menys dominem la ironia és perquè no hem acabat de desenvolupar gaire els punys.»

Oscar Andreu 2 copy copia.jpg

Ha fet el salt a la televisió amb un dels programes revelació d’aquesta temporada a TV3, «Està passant», que presenta amb Toni Soler i Jair Domínguez. Puja «Al cotxe» i l’Eloi l’acompanya fins als estudis on es fa el programa.

El comunicador explica que quan va començar el programa estava molt nerviós, però que ara ja se sent més còmode davant les càmeres. Parla de com compagina la ràdio i la tele, de la seva relació amb l’Òscar Dalmau, de l’humor com a professió, dels seus orígens familiars i de la possibilitat, cada cop menys remota, de convertir-se en pare.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: