“Benvinguts a la família”, una sèrie d’humor negre per riure els dilluns de TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Aquest migdia de dijous 18 de gener s’ha presentat a TV3 la nova sèrie “Benvinguts a la família”, que s’estrenarà aquest dilluns, 22 de gener, a les 21.55. Aquesta producció ha estat creada per Pau Freixas i Ivan Mercadé, i produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax). Una comèdia d’humor negre protagonitzada per Melani Olivares en el paper d’Àngela, mare d’una família desestructurada que farà tot el que calgui per tirar endavant els seus fills.

01_18_0001.jpgL’auditori de TV3 ha acollit aquest migdia la presentació de la nova sèrie “Benvinguts a la família”, amb la projecció del primer capítol i una roda de premsa que ha comptat amb la presència del director de TV3, Vicent Sanchis; del cap de Ficció i Cinema de TV3, Oriol Sala-Patau; dels creadors de la sèrie, Pau Freixas i Ivan Mercadé, amb l’equip de guionistes i de producció, i amb part del repartiment com Melani Olivares, Yolanda Ramos, Ivan Massagué, Leiti Séne, Georgina Amorós, Nonna Cardoner, Miquel Fernández, Àlex Maruny, Betsy Túrnez, Francesc Ferrer, Carme Sansa, Eva Santolaria i José Pérez.

Després de veure en primícia el primer capítol de “Benvinguts a la família”, Vicent Sanchis ha estat l’encarregat de començar la roda de premsa i ha reconegut el repte que suposa aquesta nova sèrie, després del gran èxit de “Merlí”. A més, l’ha definit com “una sèrie endimoniada, una gran idea, intel·ligent, que captivarà la gent i que farà que s’ho passin bé davant la petita pantalla”. Sanchis confia en l’èxit d’aquesta producció: “crec que parteix d’un avantatge i és que la gent té moltes ganes de riure, i aquest és el millor moment”.

01_18_0032.jpgPer la seva banda, Oriol Sala-Patau ha afirmat que l’objectiu principal del Departament de Ficció i Cinema de TV3 era fer riure l’audiència: “Volíem un producte que fos d’humor, però que tingués un component de risc, que en aquest cas és la comèdia negra”. També ha remarcat la satisfacció amb la productora i amb el càsting de la sèrie. Ha explicat que alguns dels actors ja havien participat en diversos projectes de TV3, com Melani Olivares a “De moda”, Yolanda Ramos a “Barcelona nit d’hivern” o “Ara o mai”, Ivan Massagué, a “El cor de la ciutat”, Betsy Túrnez i Francesc Ferrer al “Pop ràpid”, o Miquel Fernández i Carme Sansa a “Nit i dia”, entre d’altres.

Després, el torn de paraula l’han agafat els creadors de la sèrie. Pau Freixas ha assenyalat que “la sèrie ‘Benvinguts a la família’ és un projecte potent que té un concepte fort a nivell de trama que pot enganxar i que, a més, fa humor de les estructures familiars, personatges i situacions amb què tothom es pot sentir identificat”.

Ivan Mercadé ha assegurat que el més difícil ha estat trobar el to adequat de la sèrie: “teníem la part de comèdia i thriller, que asseguren la continuïtat al llarg de 13 capítols i, a la vegada, volíem parlar de la família, intentant que la gent se sentís representada amb els amors fraternals i amb la família que et vas trobant. Per fer això, la comèdia havia de ser-hi, però també havíem d’emocionar”. Mercadé ha destacat el personatge de la Victòria (Yolanda Ramos) que fa riure tothom, i el de l’Àngela (Melani Olivares), la mare coratge que no és perfecta, però que fa el que pot pels seus fills. Els creadors volen aconseguir que els espectadors trobin en aquesta sèrie la seva segona família, i que “els vingui de gust passar una estona amb ells”.

01_18_0003La protagonista de la sèrie, Melani Olivares, ha reconegut, emocionada, que “ha estat un viatge emocional brutal, una feina dura, però amb un equip brutal”. Ha descrit el seu personatge com “una mare imperfecta, perdedora, a qui no surt res bé, i que el coratge que té li ve gràcies als seus fills i al seu cunyat”. Olivares ha explicat que “les bases i les estructures familiars han canviat, i som els que som, i ens ajuntem amb qui volem i, això, és realment la família”.

Yolanda Ramos, també en to molt emotiu, ha començat la seva intervenció agraint la confiança de l’equip i assegurant que troba molt a faltar Barcelona i Catalunya, ja que actualment viu a Madrid. Precisament, referint-se al personatge de Victòria, Ivan Mercadé ha assegurat que és molt difícil, ja que ha de fer riure “és un talent, i sense ella la sèrie seria totalment diferent”. Freixas ha afegit que la Yolanda ha aconseguit enriquir el seu personatge, des de la seva pròpia perspectiva, respectant els guions que, com ella afirma “són molt bons i t’inspiren”.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: