Nou Premi Gaudí de votació popular

Text – Redacció-Premsa Premis Gaudí.

L’Acadèmia del Cinema Català vol reconèixer en l’edició més emblemàtica dels seus guardons el paper protagonista que juga el públic en el cinema, i ho fa amb la creació del Premi Especial del Públic a la Millor Pel·lícula, una iniciativa que obre els Premis Gaudí a la votació dels espectadors per sumar un reconeixement popular a les 22 categories de l’actual palmarès.

26173030_10159805132455427_398743756055875605_o copia.jpgFins al dia 22 de gener a les 20:00h es pot votar al web de l’Acadèmia del Cinema Català la millor pel·lícula catalana de l’any, de les vuit nominades en les categories de Millor Pel·lícula i  Millor Pel·lícula en llengua no catalana: Brava, Estiu 1993, Incerta glòria, La película de nuestra vida, Júlia ist, La librería, La llamada i Tierra firme.

El títol guanyador es farà públic amb la resta de categories durant la Gala dels Premis Gaudí. Entre tots els participants es sortejarà una entrada doble per assistir a la cerimònia de lliurament dels guardons el pròxim 28 de gener a l’Auditori del Fòrum CCIB, un passi VIP doble per anar als cinemes durant un any, per gentilesa del Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya, i una subscripció anual a FilminCAT, cortesia de Filmin.

26173158_10159767312140427_3836887574565284382_o.pngL’Acadèmia ret homenatge enguany als nou títols guanyadors del Gaudí a la Millor pel·lícula amb 10 trets, un tràiler dirigit per Dani Torres i ple de referències a les produccions que han encapçalat el palmarès dels Premis Gaudí en aquesta década: El cant dels ocells, Tres dies amb la família, Pa negre, Eva, Blancaneu, La plaga, Rastres de sàndal, El camí més llarg per tornar a casa i La propera pell. Un repartiment de luxe ha col·laborat amb aquest projecte donant vida als deu personatges: Javier Beltrán, Nausicaa Bonnín (guardonada amb un Gaudí a Millor actriu protagonista per Tres dies amb la família), Cristina Brondo, Francesc Colomer, Marina Comas (Millor actriu secundària per Pa negre), Miki Esparbé, Santi Millán, Lluís Marco, Francesc Orella i Mireia Ros (Premi Gaudí al millor documental per Barcelona, abans que el temps ho esborri).

24232130_10159666883535427_7889263852586772919_n.jpg

Pep Segarra, detectiu d’homicidis (Miki Esparbé) decideix amb l’ajuda del seu company, el detectiu Arnau Gibert, (Francesc Orella) reobrir un antic cas d’assassinat múltiple sense resoldre: la mort en estranyes circumstàncies de Júlia, (Nausicaa Bonnín), Araceli (Mireia Ros) i Sergi (Lluís Marco). La germana, la mare i el pare d’en Pep. Aquesta decisió enfrontarà el nostre protagonista amb el seu passat. Un passat del que va fugir fa anys i que ara irromprà violent sense deixar-lo escapar.

VOTA EL PREMI ESPECIAL DEL PÚBLIC A LA MILLOR PEL·LÍCULA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: