ÚLTIMES SETMANES! Més de 30.000 espectadors ja han vist Un Cop l’Any, la comèdia romàntica de la temporada amb David Verdaguer i Mar Ulldemolins

Text – Premsa Un cop l’any. Fotos – ©David Ruano.

Més de 30.000 espectadors ja han vist Un Cop l’Any, la comèdia romàntica de la temporada dirigida per Àngel Llàcer i protagonitzada per David Verdaguer i Mar Ulldemolins, que encara les seves últimes setmanes al Teatre Poliorama. El públic català ha premiat amb una bona acollida aquesta història marcada pel pas del temps, l’amor, la lleialtat, la gestió dels afectes, plena d’emocions, humor, música i referències històriques amb uns actors en estat de gràcia.  

e8d6cd21-8de6-4157-9a43-8dfd68a11602
Foto – ©David Ruano.

Hèctor Claramunt adapta el text de Bernard Slade als referents dels espectadors d’avui i ressitua l’acció entre 1975 i l’any 2000. Al llarg d’aquest període, el Josep (David Verdaguer) i la Pilar (Mar Ulldemolins) mantindran una relació clandestina que els reunirà cada any el mateix dia al mateix hotel durant un quart de segle.

0bda0905-aa13-47f7-9915-fff016dfebad
Foto – ©David Ruano.

Durant el transcurs dels següents 25 anys, hauran de fer front a l’evolució que experimentaran les seves respectives llars i, al mateix temps, adaptar-se als canvis socials i històrics que també afectaran les seves vides.

6be60e45-49fb-453d-a908-cd31b9d1e6e6
Foto – ©David Ruano.

L’original de Bernard Slade va triomfar als anys 70 a Broadway i es va popularitzar arreu del món gràcies pel·lícula del mateix títol protagonitzada per Ellen Burstyn i Alan Alda. Un cop l’any és una producció de Minoria Absoluta i Cow Theatre.

NOTES DEL DIRECTOR

518bd4e8-5016-4c43-b8ac-bbabb028f3c1
Foto – ©David Ruano.

Quan vaig llegir per primer cop aquesta obra (…) vaig riure amb una llàgrima a la galta i vaig plorar d’alegria nostàlgica.
L’obra va (…) de com construir una relació (…) mitjançant la sinceritat i la honestedat.
Perquè els anys passen, però hi ha coses que continuen immutables, com l’habitació de l’hotel i l’essència de cadascú.
Àngel Llàcer

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: