Los vecinos de arriba en el Teatre Condal, a partir de l’11 d’octubre

Text- Redacció-Premsa Focus. Foto – Premsa Focus.

Los vecinos de arriba de Cesc Gay torna a Barcelona amb la seva versió castellana al Teatre Condal. Protagonitzada per Eva Hache, Maria Lanau, Josep Julien i Andrew Tarbet es podrà veure a Barcelona del 11 al 29 d’octubre.

Los vecinos de arriba és el primer espectacle teatral que ha escrit i dirigit el director de cinema Cesc Gay. Una comèdia que reflexiona sobre la vida en parella i la sexualitat a través de dues parelles que viuen al mateix edifici. Un text fresc i àgil amb el qual Cesc Gay toca amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.

Més informació:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: