El Sons Solers es consolida com un slow festival de referència al territori

Text – Redacció-Premsa Sons Solers. Fotos – Premsa Sons Solers.

Un gran èxit en la quarta edició del festival Sons Solers, que es va celebrar el passat divendres 14 de juliol als idíl·lics jardins de Finca Mas Solers amb les actuacions de Sopa de Cabra, Mazoni, Judit Neddermann, Maria Arnal i Marcel Bagés i Trau.

El Sons Solers, que havia exhaurit les 850 entrades, i ha augmentat un 25% la seva taquilla. El Festival ha fet gaudir a tots els assistents d’un festival diferent a la resta i que té com a senya d’identitat la seva aposta per la qualitat per damunt de la quantitat. En aquest sentit, el públic va poder gaudir de primera mà d’aquest slow festival, que va complementar una excel·lent programació musical amb una oferta culinària de primer nivell elaborada per l’equip de cuina de Finca Mas Solers, estands de cocteleria premium amb marques tant reconegudes com G’Vine o Creta Rosa i diverses zones chill out per gaudir del festival relaxadament.

En Jordi Bernet, director del Sons Solers Festival ha comentat que “per nosaltres és la consolidació d’una manera de fer, cuidant els detalls en tota l’oferta i assegurant la màxima confortabilitat als assistents, tant pel que fa a la qualitat musical, com dels serveis, en un entorn incomparable. Primer qualitat sobre quantitat, i ens agrada que el públic ho reconegui”.

Tot això en un entorn natural incomparable com són els jardins de Finca Mas Solers, sense cues ni massificacions ni actuacions solapades, amb un públic molt divers acompanyat en molts casos de criatures que s’ho passaven d’allò més bé corrent pels jardins i amb els artistes actuant a pocs metres i passejant-se entre els assistents gaudint també d’una nit molt especial. Com en les dues edicions anteriors, la moneda oficial va ser el Sonso, que tenia un valor de 2,5€ i es podia adquirir en tres punts de venda instal·lats en diversos indrets del festival. A més, els assistents van poder seguir el Sons Solers i penjar les seves fotos i comentaris a través de les xarxes socials oficials del festival (Twitter, Facebook i Instagram) i del hashtag #SonsSolers.

 

 

F

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: