“El rei borni”, aquest dilluns 17 de juliol, a TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Dilluns, a les 23.15, després del trepidant final de la segona temporada de “Nit i dia”, TV3 estrena la pel·lícula “El rei borni”, dirigida per Marc Crehuet. La cinta és una coproducció de TV3, protagonitzada per Alain Hernández, Miki Esparbé, Betsy Túrnez, Xesc Cabot i Ruth Llopis.

El film de Marc Crehuet és una comèdia amb tocs àcids i d’humor negre que narra la història de dues amigues que es retroben al cap de molts anys. En un sopar, acompanyades per les seves parelles, s’assabenten que un dels marits, antiavalot de professió, és el causant que l’altre, manifestant, ara sigui borni. A partir d’aquesta situació es desencadena un seguit d’esdeveniments desamorosos i vitals de la mà dels quatre protagonistes.

“El rei borni” es va estrenar al febrer del 2013 a la Flyhard de Barcelona, un petit teatre regentat, en aquell moment, pel dramaturg i director Jordi Casanova. Ell va ser qui va demanar a Marc Crehuet que fes una obra de teatre amb l’humor de “Pop ràpid”, la sitcom del canal 33 i TV3. D’aquí va néixer el producte teatral “El rei borni”, que va triomfar en diferents sales de teatre de Barcelona i Madrid. Més tard, Joaquim Oristrell va proposar a Crehuet que fes l’adaptació de l’obra a la gran pantalla, ell va acceptar i va portar els actors de l’obra de teatre al davant de la càmera.

El director de la pel·lícula també ha estat analista de guions de TV3 i guionista de la sèrie “Àngels i sants”. Els actors del film també estan lligats a Marc Crehuet, ja que els cinc protagonistes de la cinta ja havien treballat junts i amb el director a “Pop ràpid”. A més, Miki Esparbé i Ruth Llopis també van actuar a la pel·lícula amb coproducció de TV3 ”Barcelona nit d’hivern” i a la sèrie “El crac” de TV3.

Sinopsi

En David és un policia antiavalots que ha rebentat l’ull d’un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l’Ignasi, es presenti una nit a casa seva. Així comença una comèdia àcida i molt negra sobre la fragilitat, les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: