L’estiu és… TV3. Presentació de les novetats de la programació

Text – Redacció-Premsa TV3. Foto – Premsa TV3.

Ahir dimecres 12 de juliol va arribar l’estiu a TV3, que no tanca per vacances. “Els matins d’estiu”, “The Last Kingdom”, “Aeroport”, “Estranyes parelles”, “Això no és un trio”, “Cuines: menú d’estiu”, “Res és impossible” o “Joc de cartes–estiu” són algunes de les propostes per refrescar l’oferta televisiva.

En una trobada amb la premsa, Vicent Sanchis, director de TV3; Sígfrid Gras, adjunt a la direcció i cap de Programes i Continguts de TV3;  David Bassa, cap d’Informatius de TV3;  Clara Cabezas, cap de Programació i Imatge de TV3, i Christian Garcia, director d’Esports de la CCMA han explicat detalls del que es podrà veure en aquesta temporada estiuenca plena de noves ofertes.

“Tradicionalment, l’estiu era un temps de vacances. Enguany, la idea és que això canviï. Volem oferir una línia de programes tan efectiva com la resta de temporades de l’any. El ritme no baixa”, ha obert la presentació el director de TV3, Vicent Sanchis.

“Així, avui ja estrenem dues de les apostes per aquest estiu ‘Aeroport’ i ‘Estranyes parelles’. I al llarg dels propers dies arribaran més novetats com ‘Això no és un trio’, ‘Res no és impossible’, ‘Cuines: menú d’estiu’, ‘The Last Kingdom’ o una nit especial dedicada als Jocs Olímpics. I tampoc no volem que desaparegui “Els matins”, a l’estiu, i continuarà a la graella, de dilluns a divendres, per oferir l’actualitat en tots els àmbits, en format magazine i amb la capacitat d’adaptar-se al que passi a cada moment“, ha afegit.

Sígfrid Gras, adjunt a la direcció i cap de Programes i Continguts de TV3, ha parlat de tres de les estrenes. Sobre “Aeroport”, que s’estrena avui, ha dit: “És un gran èxit. Hem aconseguit gravar una sèrie on passen coses. On hi ha 20.000 persones que hi treballen. L’hem portat al terreny més humà”. Pel que fa a l’altra estrena d’aquesta nit, “Estranyes parelles”, ha reconegut que “quan el Llucià va venir a explicar el projecte no ens el vam creure. Aconseguir que dues persones vagin a dinar o sopar sense saber qui és l’altre… Parlen del que volen. Ha sortit un programa molt interessant i realista. Un programa de paraula”.  Finalment ha arribat el torn d’“Això no és un trio”, del qual ha comentat: “Estem orgullosos perquè és una producció 100% de la casa”.

David Bassa, cap d’Informatius de TV3, s’ha centrat en el nou format estiuenc d’“Els matins”, que començarà el 24 de juliol: “Els informatius no s’aturen mai. Fem un esforç per continuar ‘Els matins’. Seran més curts, amb Montse Tió i Lluís Marquina al capdavant. Cada dia hi haurà una entrevista diària vinculada a l’actualitat, així com una tertúlia, en un estiu que apunta a molta intensitat informativa”.

“També  se’ns va acudir fer una proposta de ‘Cuines’ abans del ‘Telenotícies migdia’, ha explicat Clara Cabezas, cap de Programació i Imatge de TV3. “Amb receptes accessibles i fàcils de fer. Així ‘Cuines’, passa a ser ‘Cuines: menú d’estiu’, s’amplia i canvia d’horari”.

Cabezas també ha parlat de la nova ficció de TV3, una sèrie amb el segell de la BBC, “The Last Kingdom”. L’ha definida com una sèrie “potent i èpica”. Una producció que combina lluita i amor, amb una factura excel·lent.

També ha explicat que el dimarts 25, coincidint amb el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona, TV3 vol recordar l’esdeveniment amb una nit especial que inclourà el documental “Voluntaris per sempre”, primer, i la “TV movie” “Amics per sempre”, després.

Sígfrid Gras, adjunt a la direcció i cap de Programes i Continguts de TV3 ha tornat a prendre la paraula per parlar de dues estrenes més. “Ens vam enamorar del programa de Nadal. Ara l’hem rodat en català, castellà i anglès. Cada dijous, a partir del 3 d’agost, arriba una gran aposta”, ha dit sobre “Res no és impossible”, on es podran veure els trucs més increïbles de l’il·lusionista Antonio Díaz.

“Joc de cartes”, el programa revelació de la temporada, també presentarà la seva cara més estiuenca, “Joc de cartes-estiu”, amb algun petit canvi en la mecànica, i en el qual els que competiran seran xiringuitos i terrasses.  El programa de Marc Ribas compartirà dia d’emissió amb “Res no és impossible”.

Christian Garcia, director d’Esports de la CCMA, ha parlat de “Voluntaris per sempre”: “No és un documental sobre els Jocs, sinó un homenatge al fenomen del voluntariat, que va suposar un record mundial encara no superat. Estem orgullosos d’haver fet aquest documental”, ha explicat. “El plat fort d’esports és el futbol, amb tres Barça-Madrid, un amistós i els altres dos: l’anada i tornada de la Supercopa d’Espanya. A més, també hi haurà el Gamper, la Supercopa d’Europa, la prèvia de la Champions i la pretemporada de l’Espanyol i el Girona”, ha afegit.

“L’objectiu és sempre el lideratge”, ha dit finalment Sígfrid Gras amb referència a les apostes estiuenques.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència d’algunes de les cares de les novetats de l’estiu a TV3, com Llucià Ferrer, Bibiana Ballbè, Ana Boadas, Àngels Molina, Lluís Marquina o Montse Tió, entre altres, que han posat per a la foto de temporada.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: