Big Monday del Teatre Eòlia s’estrena al Teatre Poliorama, dilluns 22 de maig

Text – Redacció-Premsa Big Monday. Foto – Premsa Big Monday.

Fa dues temporades, el Teatre Eòlia va encetar el cicle de concerts Monday Monday inspirat exclusivament en el món dels musicals. Un cicle que ens apropa a aquelles peces que normalment hem escoltat sempre als grans escenaris a de la mà de les veus més conegudes del panorama català.

Ara aquest espectacle creix i es converteix en Big Monday, que s’estrena al Teatre Poliorama sota la direcció de Joey Bates, Josep Maria Segura i David Pintó i amb les veus d’Arnau Tordera, Mone Teruel, Mariona Castillo, Roger Berruezo, Rosa Galindo i joves talents per descobrir.

En solitari, els artistes, s’acosten a un públic molt proper amb les cançons que formen part del nostre imaginari musical. Un espectacle format per les veus més rellevants que han participat en els inicis del cicle.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Big Monday
22 de maig a les 20:30h al Teatre Poliorama
Compra les teves entrades aquí

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: