Balanç i palmarés del BCN FILM FEST 2017

Text – Redacció-Premsa BCN Film Fest. Foto – Albert Roca.

La primera edició del BCN FILM FEST arriba a la seva fi aquesta nit a les 21:30 hores amb la gala de cloenda, on es lliuraran els premis a les pel·lícules guanyadores. Ahir es coneixien els premis de la Secció Oficial i avui, després dels últims passis d’anit, s’han anunciat els premis del públic que han concedit amb els seus vots els espectadors, estudiants i professors.

Aquest és el palmarès de la I Edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi:

 Premi del Jurat a la Millor Pel·lícula
EL SUEÑO DE GABRIELLE («Mal de pierres»)
de Nicole Garcia

Premi de la Crítica ACCEC a la Millor Pel·lícula
DANCER
de Steven Cantor


 Premi a la Millor Comèdia de la secció Cinema amb Gràcia
CASI LEYENDAS
de Gabriel Nesci

Premi EDUCACINE
UNA BOLSA DE CANICAS («Un sac de billes»)
de Christian Duguay

EL SUEÑO DE GABRIELE (“Mal de pierres”), la guanyadora del Premi del Jurat a la Milllor Pel·lícula, es projectarà de nou aquesta tarda a les 19:00 hores als Cinemes Verdi.

La Gala de Cloenda i lliurament de premis tindrà lloc a les 21:30 hores als Cinemes Verdi i està confirmada l’assistència d’Alex Brendemühl i Santiago Segura, protagonistes de les guanyadores EL SUEÑO DE GABRIELLE i CASI LEYENDAS per a recollir el seu guardó.

A continuació, el festival tancarà la seva edició amb la premiere espanyola de DÍA DE PATRIOTAS, del director Peter Berg (“El único superviviente”, “Battleship”), protagonitzada per Mark Whalberg (“Infiltrados”, “Boogie Nights”).

El BCN FILM FEST, que va  començar el passat divendres 21 d’abril, finalitza avui la seva primera edició després d’haver projectat 35 pel·lícules, amb 16 premieres espanyoles 3 d’elles premieres mundials.

Uns dies en els quals el Festival ha rebut la visita dels equips artístics de 13 pel·lícules, entre ells: Richard Gere, Joseph Cedar, Juan Taratuto, Isabel Coixet, Bertrand Tavernier, Phil Grabsky, Santiago Segura, Checco Zalone, Jonathan Teplitzky, Ibai Abad, Lewis Rainer, Charlotte Atkinson, Iñaki Dorronsoro, Alain Hernández, Luis Oliveros, Melina Matthews, Mariano Cohn i Gastón Duprat.

Oberta encara la venda de les sessions d’avui divendres i amb les seccions Exhibition on Screen i Imprescindibles operatives tot l’any, pel Festival hauran desfilat prop de 10.000 espectadors. Títols com NORMAN, EL HOMBRE QUE LO CONSEGUÍA TODO i THE GIRL FROM THE SONG han aconseguit esgotar les localitats de la sala gran dels Cinemes Verdi.

A més, el Festival està especialment orgullós dels passis i col·loquis matinals en els quals han participat més d’una desena d’escoles.

El BCN FILM FEST tanca avui la seva primera edició, i tindrà continuïtat tots els dijous amb les seves projeccions d’Imprescindibles i una vegada al mes amb Exhibition on Screen. Des d’aquest moment es comença a preparar l’edició de l’any que ve, que se celebrarà del
20 al 27 d’abril de 2018 als Cinemes Verdi del barri de Gràcia de Barcelona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: