GALILEU de Brecht, dirigida per Carme Portaceli i música de LOVE OF LESBIAN al Club Capitol. Del 19 d’abril al 21 de maig

Text – Redacció-Premsa Galileu. Foto – Premsa Galileu.

Dirigida per CARME PORTACELI, GALILEU proposa un apropament a un dels grans personatges que han estat elementals pel nostre món amb una versió de l’obra per a tots els públics, però també per als adolescents. Segons la directora, “és una versió essencial per explicar què va descobrir aquest importantíssim científic, clau per a la nostra percepció del món i, tal com ensenya Brecht, les dificultats que va tenir per convèncer el seu entorn i, sobretot, les forces polítiques i religioses del seu temps”.

GALILEU, que s’estrenarà a la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol el 19 d’abril, compta amb un repartiment jove i amb la música poètica de LOVE OF LESBIAN, interpretada en viu pels propis actors Carlos Cuevas (Merlí, Cuéntame), Laura Aubert (Els feréstecs, Amor & Shakespeare), Oriol Guinart (Roberto Zucco, Rock’n’Roll) i Queralt Casasayas (La Bête, Fora de joc).

Més informació i venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: