“Masacre” -Una breve historia del capitalismo español- al Teatre de Montjuic, a partir de dimecres 29 de març

Text – Redacció-Premsa Teatre Lliure. Fotos – Premsa Teatre Lliure.

’any passat, amb El rey, ens van fer mirar del biaix ‘la transició’. Ara viatgen una mica més enrere, a 1939, per posar l’ull en la història del poder econòmic d’aquest país.  Masacre un home i una dona (Alberto San Juan i Marta Calvó) es lleven un dia amb la intenció d’acabar amb el capitalisme a Espanya. Per això viatgen al 1939, per tornar a refer el camí des d’aleshores fins ara. Un relat teatralment lliure amb voluntat de rigor històric i que aspira a ser una breve historia del capitalismo español.  L’obra es podrà veure del 29 de març al 9 d’abril al Teatre Lliure de Montjuic. 

Qui governa, a Espanya? En quina mesura el poder polític se subordina o no a l’econòmic? Qui té el poder econòmic, a Espanya? Per què el tenen? Des de quan? Com l’han aconseguit? Quina influència ha tingut el poder econòmic en el poder polític en els cicles successius de la nostra història recent?

Aquestes preguntes són l’origen de Masacre. En aquest relat, teatralment lliure però amb voluntat de rigor històric, un home i una dona sense cap mena de poder es lleven un bon dia amb la intenció d’acabar amb el capitalisme a Espanya. A partir d’aquest propòsit sinistre, viatgen a 1939 per tornar a refer el camí des de llavors fins ara. Aquesta vegada, amb els ulls oberts.

En aquest viatge per intentar comprendre alguna cosa més, s’aniran convertint successivament en les persones fonamentals del poder econòmic espanyol durant el segle xx i el trosset que portem del segle XXI.

intèrprets Marta Calvó i Alberto San Juan

vestuari Teatro del Barrio / il·luminació Raúl Baena / espai sonor Adrián Foulkes

ajudanta de direcció Ana Belén Santiago

producció Teatro del Barrio

Més Informació i venda d’entrades:

http://www.teatrelliure.com/ca/programacio/temporada-2016-2017/masacre?ref=horaris

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: