El musical ‘Invisible’ farà una funció solidària a favor d’Alzheimer Catalunya

Text – Redacció-Premsa Invisible, el musical. Fotos – Premsa Invisible, el musical. 

El proper 23 de març, el 50% de la taquilla del musical serà donat a la fundació que treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones amb demència.

El recent estrenat musical Invisible (Eixample Teatre) és un espectacle que explora la naturalesa de la memòria i la ruptura amb el passat. Dos dels seus protagonistes, l’Àlex i el Noah, decideixen entrar a la clínica White Ink per esborrar alguns dels seus records més traumàtics i començar així de zero.

L’Alzheimer Catalunya Fundació lluita per aconseguir tot el contrari: que les persones que conviuen amb aquesta malaltia puguin tornar a recordar, encara que sigui per un breu període de temps, petites coses de la seva vida.

Sota aquesta premisa, TL Producciones i Alzheimer Catalunya uneixen forces amb una funció benèfica que tindrà lloc el proper 23 de març a les 21h; i on la meitat de la recaptació anirà destinada a la fundació i la feina que fa per millorar la qualitat de vida de les persones amb demència.

Desprès de la funció, hi haurà un espai on el públic assistent podrà compartir amb actors, productor, equip i Alzheimer Catalunya, i fer preguntes sobre l’obra o l’Alzheimer, al voltant d’una copa de sangria.

Les entrades es poden comprar aquí.

‘INVISIBLE’

Invisible és un musical amb un toc de ciència ficció que parla de la fama i les seves conseqüències, de la pèrdua i la necessitat, del dolor i del record per a superar les nostres pors i continuar vivint. Invisible aprofundeix sobre la vulnerabilitat dels protagonistes quan aquests decideixen esborrar els seus records per començar de zero.

Invisible, l’Alex (Lucía Torres), una estrella de la música farta de la seva exposició i el Noah (Adrián Rodríguez), un jove milionari amb una experiència traumàtica, decideixen entrar a la corporació WhiteInk per a sotmetre’s a un procés d’esborrament de memòria, per tal d’aconseguir oblidar la seva vida anterior i començar de nou. Sasha (Paula Berenguer), la doctora idealista de WhiteInk, serà la guia dels protagonistes al procés de ‘desintoxicació’ dels seus records més dolorosos i traumàtics.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: