Preestrena de “Jarabe contra el cáncer”, dilluns 13 de març, als Cinemes Bosque de Barcelona

Text – Redacció-Premsa TV3. 

El dilluns 13 de març, a les 19.30, emmarcada dins de la Nit Solidària Vall d’Hebron, es fa la preestrena al Cinemes Bosque de Barcelona del documental “Jarabe contra el cáncer”. El treball, dirigit per Albert Solé i coproduït per Minimal Films, TV3 i Movistar, explica la lluita del cantant Pau Donés contra aquesta malaltia, alhora que mostra l’univers de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Pau Donés i Albert Solé van treballar durant mesos en col·laboració amb el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus en la realització d’aquest documental que ara s’estrena i que vol ser un retrat de la lluita del cantant contra el càncer de còlon, que se li va diagnosticar l’agost del 2015 i, alhora, una fotografia de com és el dia a dia dels pacients i professionals que conviuen amb aquesta malaltia.

En aquesta producció, Pau Donés va decidir donar visibilitat als tractaments a què era sotmès i a les seves pròpies reflexions amb l’objectiu de desestigmatitzar la malaltia i transmetre un missatge positiu. La seva vida, com la de tots els pacients, va canviar radicalment. Ara està pautada pels controls, les cirurgies i les sessions de quimioteràpia que rep periòdicament a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, ​​un dels més actius en oncologia. Però tot això no li impedeix continuar la seva activitat diària i, fins i tot, ha preparat un nou disc, un llibre i una nova gira.

A més, a través de l’experiència del Pau, a la qual se suma la de dos pacients més, el Marc Pairó i la Meritxell Jané, i la d’una infermera, la Carolina Buendia, el documental mostra com es mou l’univers de metges, investigadors, infermeres, personal tècnic i administratiu d’una gran ciutat sanitària.

La preestrena, organitzada per la Conselleria de Salut, l’Hospital de la Vall d’Hebron i Minimal Films, es farà dilluns, 13 de març, dins la Nit Solidària Vall d’Hebron. La projecció del documental està oberta al públic en general, que ja pot comprar les entrades al preu de 12 € al web del Grup Balaña i a les taquilles del cinema, i tota la recaptació anirà destinada a la lluita contra el càncer al Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

A l’acte hi assistirà el conseller de Salut, Toni Comín; l’adjunt a la direcció i director de continguts i programes de TV3, Sígfrid Gras; el director del programa “Sense ficció”, Joan Salvat; el director del documental, Albert Solé; els seus protagonistes, Marc Pairó, Meritxell Jané i Carol Buendía, i molts dels metges i infermeres que també hi participen. Per problemes d’agenda, en Pau Donés no podrà assistir-hi.

“Jarabe contra el cáncer” s’emetrà al programa “Sense ficció” del 21 de març.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: