‘ESCAPESHOW – L’ESPECTACLE ON ESCAPES O MORS, al Teatre Poliorama, des d’aquest disssabte 4 de febrer

Text-Redacció-Premsa Escapeshow. Fotos – Albert Roca.

Aquest dimarts es va presentar l’espectacle ‘ESCAPESHOW – L’ESPECTACLE ON ESCAPES O MORS’ al Teatre Poliorama i que va comptar amb la presència d’Ivan Tàpia, creador del show, d’Alicia Serrat, co-directora de l’espectacle i als protagonistes: Laia de Mendoza, en el paper de Clara Cape; Roc Olivé i Roger Torns, en el paper de Marcels; Johnny Melville, en el paper de Jason Room. 

escape-1A partir del 4 de febrer, tots els dissabtes aquest espectacle, que és, un format teatral totalment nou que adapta el concepte Escape Room a un escenari on els convidats especials són TOTES LES PERSONES DEL PÚBLIC que vingui a veure l´espectacle.

Basat en el concepte de moda Escape Room, EscapeShow és el primer espectacle on els participants, és a dir el públic, es juga la vida perquè… o escapa o mor! Es tracta de 90 minuts intensos on l’espectador esdevé el protagonista,  90 minuts d’infart per trobar l’antídot del gas amb el qual el públic ha estat intoxicat,  90 minuts per sobreviure. Un espectacle interactiu on els espectadors hauran de resoldre enigmes, observar, superar proves, contestar preguntes, prendre decisions, col·laborar amb la resta de públic i tot a temps real per conservar la seva vida. Perquè no us podeu ni imaginar com és d’excitant utilitzar el ‘coco’…

escape-2 Fins a on som capaços d’arribar per l’espectacle? 

escape-showEn format late-night, es tracta d’un nou concepte d’espectacle interactiu on guiats per la presentadora, Clara Cape, els seus ajudants, “els Marcels”, i sota les ordres del famós assassí en sèrie Jason Room, el públic s’endinsa dins d’un extravagant concurs ple de proves adrenalítiques que haurà de resoldre si vol trobar la forma d’escapar.

Horaris i preus:
TOTS ELS DISSABTES, A LES 19:30H.
Preu taquilla: 22€
Idioma: Català
Durada: 90 minuts

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: