Rivaldo, de visita al Camp Nou

el

Text – Redacció-Premsa F.C. Barcelona. Fotos – Premsa F.C. Barcelona.

Rivaldo Vitor Borba Ferreira és un dels jugadors més emblemàtics de la història del Club, el jugador brasiler que més gols en partits oficials (130) ha marcat amb la samarreta del FC Barcelona. Aquests dies està de visita a Barcelona i ha aprofitat per apropar-se fins al Camp Nou, on dilluns passat va mantenir una trobada amb el president Josep Maria Bartomeu. Aprofitant la prèvia de la Junta Directiva a la Llotja, Rivaldo es va veure amb Bartomeu, acompanyat del vicepresident Jordi Mestre i els directius Silvio Elias i Pau Vilanova.

Rivaldo i el president Josep Maria Bartomeu, aquest dilluns a la Llotja del Camp Nou. Foto - Premsa F.C. Barcelona.
Rivaldo i el president Josep Maria Bartomeu, aquest dilluns a la Llotja del Camp Nou. Foto – Premsa F.C. Barcelona.

En el transcurs de la trobada es va tractar de la possibilitat que el jugador participi més assíduament en el projecte FCB Legends, l’equip d’exjugadors que, a través dels seus partits arreu del món, contribueix a la tasca de globalització de la marca Barça i els seus valors, així com de la rendibilització de la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional.

Rivaldo i el president Bartomeu, amb el vicepresident Jordi Mestre i els directius Silvio Elías i Pau Vilanova. Foto - Premsa F.C. Barcelona.
Rivaldo i el president Bartomeu, amb el vicepresident Jordi Mestre i els directius Silvio Elías i Pau Vilanova. Foto – Premsa F.C. Barcelona.

La voluntat del Club és que Rivaldo també col·labori en funcions de representativitat en actes institucionals. Rivaldo va defensar la samarreta del primer equip entre els anys 1997-2002, i al seu palmarès com a blaugrana destaquen dues Lligues (1997/98, 1998/99), una Supercopa d’Europa (1997) i una Copa del Rei (1997/98).Una imatge icònica que sempre l’acompanyarà, com recordava el mateix jugador al president Bartomeu i els directius, és la xilena miraculosa la temporada 2000/01 contra el València que va classificar el Barça per a la Lliga de Campions següent.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s