Arriben al Poliorama dos clàssics de la dramatúrgia nord-americana interpretats per gegants de l’escena espanyola

Text – Redacció-Prensa Teatre Poliorama. Fotos – Premsa Teatre Poliorama.

José Sacristán protagonitza “Muñeca de porcelana”, un Mamet dirigit per Juan Carlos Rubio que s’estrenarà al Teatre Poliorama el 2 de febre. L’obra també està protagonitzada per l’actor Javier Godino  Júlia Gutiérrez Caba i Miguel Rellán interpreten “Cartas de Amor”, estrenada a Broadway per Ali McGraw i Ryan O’Neal, la mítica parella de “Love Story” i que s’estrenarà  al  Teatre Poliorama el 14 de març. 2 úniques setmanes. 

scristn-portada julia-port

El 2 de febrer s’estrena al Teatre Poliorama “Muñeca de Porcelana”, un text que David Mamet va escriure per Al Pacino, protagonitzat per José Sacristán. Dirigida per Juan Carlos Rubio i adaptada per Javier Godino es tracta d’una de les primeres produccions que se’n fa arreu del món després de la seva estrena absoluta a Broadway a finals de 2015. Sacristán interpreta un milionari en una reflexió sobre els límits del poder i la seva impunitat.  El protagonista està a punt de jubilar-se per dedicar-se en exclusiva a la seva jove promesa, a qui acaba de comprar un avió, quan rep una trucada que canviarà el seu destí.

sacristqanj

L’obra estarà en cartellera sis setmanes fins que li agafi el relleu “Cartas de Amor”, un text del nord-americà A.R. Gurney protagonitzat per Júlia Gutiérrez Caba i Miguel Rellán, que ha fet temporada a Teatros del Canal. Va llegir-se en públic per primer cop a la Biblioteca de Nova York per passar després a l’off Broadway abans de fer el salt al teatre comercial de la mà de John Rubinstein i Kathleen Turner l’any 1989. El passat 2016, Ali McGraw i Ryan O’Neal van tornar a interpretar aquest text, 45 anys després del rodatge de Love Story. “Cartas de Amor” repassa el periple vital i l’atracció mútua entre Melissa Gardner i Andrew Makepeace, dos personatges de la bona societat americana, a través de les cartes que s’han escrit al llarg de cinc dècades.

sin-titulo-4-copia

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: