“Oh Happy Day”, aquest dissabte 14 de gener, inici de la nova temporada

el

Text- Redacció-Premsa TV3. Fotos. Premsa Tv3.

Aquest dilluns, a les instal·lacions de TV3 s’ha presentat el nou “Oh Happy Day”, que començarà dissabte, 14 de gener, amb dos programes dedicats als càstings i, a partir de la tercera setmana, començarà la competició dels 12 grups seleccionats. Anna Simon presentarà aquesta nova edició del concurs de grups vocals, que també renova la imatge gràfica, la sintonia, l’escenografia i la il·luminació, i afegeix un grup de ballarins professionals que acompanyaran les interpretacions vocals. El jurat d’“OHD” el formaran el cantant i director de teatre musical Daniel Anglès, que repeteix, i s’hi incorporen la cantant Gisela i l’actor Peter Vives.

napy-day-port-2portada-hapy-day-copia

 

A l’acte, hi han assistit Sígfrid Gras, adjunt a la direcció i cap de Programes i Continguts de TV3; Marc Mateu i Tono Hernández, codirectors del programa; Anna Simon, presentadora, i els membres del jurat Daniel Anglès i Gisela.

Sígfrid Gras ha començat mostrant l’alegria que ha suposat ser un any més líders i la voluntat de continuar així amb noves apostes com la d’”OHD”. “Avui a la primera presentació de l’any us portem el nou “Oh Happy Day”, que segur que ens ajudarà a mantenir el lideratge”. Aquesta nova edició és “la millor, amb el format més variat, amb la millor presentadora i el millor jurat i, a més, amb un rècord de grups que s’han presentat al càsting”. Per tant, “té tots els ingredients per ser un èxit. Aquest nou format ens va entusiasmar des del primer moment. I, com sempre, és un programa dirigit a tota la família”.

ohd1-copia

Tono Hernández ha explicat que “després de tres temporades liderant les nits del dissabte i les ganes que han expressat els espectadors d’una nova edició, era tot un repte dissenyar aquesta nova etapa.” Tot i els canvis, Hernández ha afegit que “l’essència de l’OHD es manté, però es vol sorprendre i per això s’ha plantejat una petita revolució. S’ha renovat, el liderarà Anna Simon i tindrà un jurat nou”. També han canviat “les formacions dels concursants, ara hi poden participar des de dos membres, això fa que hagi canviat la sonoritat”, i un altre dels grans canvis que ha anunciat és “la incorporació de ballarins professionals”. “L’OHD és un programa amb valors, en què aquest any no hi ha corals, sinó grups que transmeten l’alegria de cantar. L’Anna mantindrà el bon rotllo del programa i serà la companya dels concursants”.

Marc Mateu ha destacat els “canvis que s’han fet en la imatge gràfica, la sintonia i el plató. A més, aquest any l’arrencada serà diferent, amb dos programes en què es veuran els càstings que es van fer al Fòrum de Barcelona. S’hi van presentar més de 90 grups, dels quals se’n van escollir 34, que són els que es veuran en aquests dos programes i dels quals sortiran els 12 que concursaran”. També ha explicat que “el premi tornarà a ser una gira per Europa, però s’hi vol afegir alguna cosa més en què estem pensant i que s’anunciarà al llarg de les gales”.

Anna Simon ha destacat que “torno a TV3 amb moltes ganes. Tornar a casa és un regal per mi i fer-ho per la porta gran, encara més. És un superformat, per a tota la família, dels que m’agraden a mi, en què t’ho passes bé, pateixes i t’emociones”. “Per mi és un regal i només puc dir ‘moltes gràcies’ i ‘estic molt il·lusionada’. Espero que la gent s’ho passi tan bé com nosaltres”.
ana-copia

La presentadora ha parlat dels càstings “allà acabava de conèixer els concursants, i veia la il·lusió que tenen, les ganes, els nervis i em sabia greu que els diguessin que no. Imagineu-vos a mesura que vagin passant les gales i la relació sigui més gran, acabaré plorant. Per sort, la meva feina és la més agraïda, perquè no hauré de dir mai ‘no’. I intentaré donar tot el meu suport als grups”.

Pel que fa al jurat, Tono Hernández ha parlat dels tres membres que el formen. De Daniel Anglès ha destacat que “és un acadèmic rigorós”. De Gisela, que “és un luxe tenir-la al jurat perquè sap molt bé el que suposa participar en un programa com aquest. És molt exigent i no en deixa passar ni una, tot i ser dolça i encantadora”. I de Peter Vives que “és espontani, imprevisible, descarat, amb molta personalitat i molt sentit de l’humor”.

ohd3-copia

Els membres del jurat s’han mostrat molt contents i emocionats amb aquesta edició. Per Gisela, és la seva primera vegada a l’OHD i “és molt emocionant, molt maco i també molt dur, perquè jo empatitzo molt amb els concursants. Jo vinc d’un talent i això fa que m’apropi més a ells. Però s’ha d’escollir, per difícil que sigui, i m’agrada veure que queden molts talents per descobrir. A més, hi ha molt feeling entre nosaltres”. També ha volgut deixar clar que “tot el que passa és de veritat, molt espontani, i per això hi ha moments molt difícils, perquè són decisions importants. La gent té un somni i és molta la responsabilitat que tenim. Ho hem fet el millor possible”.

Dani Anglès, que torna al programa, ha destacat que “és molt bèstia. Aquest any són grups petits i empatitzes més. Vam plorar i vam tenir moments de crisi. Però ens entenem molt bé amb la Gisela i el Peter. La gent arriba molt preparada i amb molta ambició, en el bon sentit.”

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s