Montilivi viu una festa amb el Catalunya – Tunísia

el

Text – Redacció-Premsa FCF. Fotos – Francesc Xavier Sabater.

Aquest dimecres la Selecció Catalana ha disputat a l’estadi de Montilivi de Girona un gran partit davant un rival que s’està preparant per la Copa Àfrica, però tot i les ganes i empatar el duel, no ha estat encertada des dels 11 metres i Tunísia ha aixecat la copa de campió.

portada-2 premi-xavi

El partit entre la Selecció Catalana i Tunísia ha començat amb un rival més endollat, que ha sortit amb ganes i, al minut 3, ha gaudit de la primera ocasió. partir d’aquest moment la Catalana s’ha posat les piles i ha buscat dominar el partit. Xavi Hernández. ha realitzat un llançament de falta que ha acabat a les mans d’Aymen Mathlouthi. Tot i això, els tunisians han demostrat superioritat física. Al 17 Khenisi Taha Yessine ha centat la pilota i Youssef Makani ha rematat amb un xut que Jordi Masip no  ha pogut aturar (0-1). L’autor del primer gol ha tingut una altra oportunitat abans de marcar el segon, que ha arribat després d’una bona jugada de combinjaci quan Sliti Naïm ha conduit fins la central de l’area, ha regatejat un defensa català i finalment ha centrat a Youssef Mskan i, que ha rematat sol davant Masip i ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

imgp5128_1

Aquest gol ha servit per a què el combinat català posés una marxa més i la seva resposta no ha tardat en arribar. Al 34 Gerard Moreno ha realitzat un potent xut creuat que ha acabat amb 1-2. Abans del descans, Xavi Hernández ha dut a terme una gran jugada dins l’àrea, però no ha pogut superar l un contra un amb el porter. Ja a la represa, ambdós conjunts han sortit amb força i han gaudit d’oportunitats. Primer ha estat Tunísia amb un xut de Khelifa Saber que ha aturat Edgar Badia. Tot seguit, Álvaro Vázquez s’ha plantat davant el porter i ha enviat l’esfèrica fora. SERgio Garcia també ha tingut la seva oportunitat, però la defensa tunisiana s’ha replegat molt bé durant tot el partit i ha dificultat molt a la Catalana superar la línia defensiva.

imgp4994

El tercer dels visitants ha arribat al minut 67 de les botes del mateix Yousef Makani que ha conduit fins la frontat i ha executat un potent xut per l’escaire que ha significat el seu hat-trick.

imgp4918

Després d’això, Catalunya ha dit la seva i ha anat en busca del gol, que no ha tardat en arribar, un minut més tard, quan Gerard Valentín ha centrat i Sergio Garcia ha controlat dins l àrea i amb un xut creuat ha marcat el 2-3 . La Catalana ha seguit amb força buscant el cgol de l’empat. Al minut 78 Álvaro Vázquez ha centrat cap a Joan VErdú, qui s’ha quedat sol davant el porter i ha marcat de cap (3-3).

imgp5016

Els dos conjunts han intentat trencar l’empat i al 90 Edgar BAdia ha tret la mà per fer una gran aturada i lluir-se en el seu debut amb la Selecció  Malgrat això, el xiulet final ha deixat el partit amb empat a 3 i el guanyador s’ha decidit als penals.Tunísia ha estat més encertada de cara a porteria i ha estat qui s’ha emportat la victòria.

imgp4908

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha estat l’encarregat de fer l’entrega del trofeu al campió acompanyat del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; del president de la FCF, Andreu Subies; del president de la Federació de Tunísia de Futbol, Jary Wadi; i de l alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. El premi MVP, que ha esat Xavi Hernández, l’ha entregat el conseller de Grup Damm i president el CF Damm, Ramon Agenjo, acompanyat del president Subies.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s